Un punt que val mitja lliga

Un punt que val mitja lliga

El Barça s’estrena en la sèrie final contra el Llevant en un Palau Blaugrana que ha esgotat les dues mil localitats disponibles i amb l’única baixa de Sergio Lozano

Comença la final al Palau i el Barça vol fer valer el factor pista per guanyar el primer punt i disposar de dos match-ball per decidir la lliga i, a la vegada, tenir una xarxa de seguretat per viatjar a València el proper diumenge. L’equip afronta el partit amb l’única baixa de Lozano.

El primer assalt del Barça-Llevant es disputarà aquest dijous, dia 24/6, a les 20:30h (BarçaTV, BarçaTV+ i Teledeporte), en un Palau que espera viure una altra nit màgica com les dues últimes contra Movistar Inter i Palma Futsal. Divendres es van esgotar ràpidament les dues mil localitats, com marquen les autoritats sanitàries, que es van posar a la venda i l’afició té ganes de final.

Dyego i Plaza, preparats

L’entrenador i el capità de l’equip han atès a la premsa en la prèvia de la final. “No hem d’oblidar que, excepte a la Copa del Rei, aquesta temporada hem disputat totes les finals possibles i ara estem preparats per intentar guanyar un nou títol i acabar aquesta temporada tan difícil, que va començar tan malament a la lliga, de la millor manera possible”, afirma el capità, que destaca el factor Palau. “És importantíssim comptar amb l’afició a favor perquè ja s’ha vist que és molt difícil guanyar-nos a casa amb l’ambient que es crea al Palau, estem tots molt motivats”, diu Dyego. El capità també destaca la trajectòria del Llevant. “Per a mi no és una sorpresa, s’han merescut jugar la final, estan amb confiança, fan un  joc dinàmic i alegre i són molt perillosos a pilota parada, me n’alegro per amics i excompanys com Roger, Rivillos i Tolrà que s’han guanyat el premi de disputar la Champions la temporada que ve”.

Per la seva banda, Plaza està enfrocat només en guanyar la lliga. “Volem guanyar, però no pel fet d’acomiadar-nos amb un títol, que seria fantàstic dit de passada, sinó perquè aquest és i ha sigut sempre el nostre objectiu. És el que comporta vestir aquesta samarreta i defensar aquest escut, que s’ha de guanyar sempre, i en canvi el Llevant té l’avantatge que arriba sense tanta pressió i amb els deures fets”, destaca Plaza.

El tècnic també valora l’avantatge de disposar del factor pista a favor. “És una mostra de la igualtat i la dificultat de la lliga. La Champions és el títol més prestigiós, però la lliga és el més difícil de guanyar, i la prova és que juguem la final el tercer contra el cinquè de la lliga regular i grans equipos com ElPozo, Palma i Movistar Inter s’han quedat pel camí”, explica el tècnic. “Ara tenim dos partits a casa, i el primer punt és molt important però no decisiu com ja hem vist en aquest play-off, ens hem de mentalitzar que cal guanyar dos partits de tres i ja està”, diu el tècnic, que viurà la seva quarta final de lliga en cinc temporades al Club.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut