Aicardo, Daniel i Ximbinha no seguiran al Barça la temporada que ve

Aicardo, Daniel i Ximbinha no seguiran al Barça la temporada que ve

Els tres acaben contracte el 30 de juny i s’acomiadaran del Palau en la final de lliga contra el Llevant

Després de 9 temporades i 20 títols vestint la samarreta del Barça, Jesús Aicardo dirà adéu al Club el proper 30 de juny. Igual que Daniel i Ximbinha, que han jugat dues temporades al Barça. Els tres acaben contracte i no seguiran la temporada que ve. L’anunci es fa amb la voluntat que els tres es puguin acomiadar de l’afició en la sèrie final contra el Llevant que començarà aquest proper 24 de juny a les 20:30h al Palau Blaugrana. El Club vol agrair la professionalitat i l'entrega dels tres i també remarcar la trajectòria d'Aicardo després de tants anys al Barça.

27 títols entre els tres

Aicardo va arribar al Barça la temporada 2012/13 procedent del Lobelle de Santiago i ha guanyat 20 títols en 9 temporades al Club: 2 Champions, 2 lligues, 3 Copes d’Espanya, 5 Copes del Rei, 2 Supercopes d’Espanya i 6 Copes Catalunya. 

Daniel ha jugat les dues últimes temporades al Club. Va arribar procedent de Movistar Inter i ha guanyat 4 títols amb el Barça: una Champions, una Copa d’Espanya, una Copa del Rei i una Supercopa amb el Barça. I Ximbinha va arribar al gener del 2020 procedent del Palma Futsal i ha guanyat 3 títols de blaugrana: una Champions, una Copa d’Espanya i una Copa del Rei.

Els tres encara tenen la possibilitat d’ampliar el seu palmarès amb el Barça amb una lliga més i podran aprofitar per acomiadar-se de l’afició del Palau en la sèrie final Barça-Llevant que tindrà lloc entre el 24 i el 30 de juny.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut