“Intensitat, concentració i Palau”, claus per superar la semifinal

“Intensitat, concentració i Palau”, claus per superar la semifinal

El Barça tindrà un match-ball per eliminar al Palma amb premi doble: accedir a la final de lliga i el bitllet per a la Champions (dimecres, 20h, BarçaTV, BarçaTV+ i Teledeporte)

El Barça no pensa en un hipotètic tercer partit. Els de Plaza tenen una oportunitat única de sentenciar l’eliminatòria contra Palma i, d’una tacada, accedir a la final i guanyar-se el bitllet per a la propera Champions. I tot davant del públic del Palau, les 2000 persones que permeten les autoritats sanitàries, després de recuperar el factor pista amb el triomf de dissabte a Palma (2-3). 

Tornaran Adolfo i Daniel un cop complerta la sanció que els va impedir jugar a Son Moix i Miquel Feixas s’ha entrenat amb normalitat els dos últims dies i podria ser la gran novetat en la convocatòria blaugrana. Plaza complirà el segon partit de sanció i Miguel Andrés tornarà a dirigir l’equip des de la banqueta.

“Estem mentalitzats que serà molt difícil”

Miguel Andrés i Adolfo eviten qualsevol tipus d’eufòria abans del segon partit de semifinals. “No està fet ni molt menys, ells han sigut més regulars que nosaltres a la lliga i estan perfectament capacitats per guanyar al Palau. Per això no ens podem confiar i hem de donar el màxim, sabent també que comptem amb l’ajuda extra de l’afició. Tenim una gran oportunitat de classificar-nos per a la final i per jugar a Europa i el plus que ens dona jugar a casa i amb el suport de la nostra gent pot ser vital per aconseguir l’objectiu”, diu Adolfo.

“L’altre dia l’equip va competir molt bé, però vam cometre algunes errades greus que ens van costar gols i que no podem repetir perquè ens podrien acabar costant l’eliminatòria”, diu Miguel Andrés. “Tornarà a ser un partit molt igualat i per això hem de jugar amb màxima intensitat, posant la cama a totes les jugades i deixant-ho tot a la pista, i si fallen les forces segur que l’afició ens ajuda a superar els mals moments”, diu Miguel Andrés, que remarca la importància que classificar-se per la Champions. “És l’objectiu sempre del Club, competir a Europa amb els millors i hem d’aprofitar l’oportunitat que tenim per sentenciar l’eliminatòria”.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut