Una final i el bitllet per a la Champions, en joc

Una final i el bitllet per a la Champions, en joc

El Barça-Palma de dimecres és vital no només per accedir a la final, sinó perquè en cas de victòria l’equip es guanyaria la participació en competició europea per a la propera temporada

Dimecres en el Barça-Palma, l’equip s’hi juga més que l’accés a una final. També s’hi juga el bitllet per a la Champions de la propera temporada. Recordem que només participen a Europa els dos finalistes de la lliga, i que la presència a Europa ja seria segura en cas de victòria. Des de l’arribada de Plaza, el Barça sempre ha aconseguit classificar-se per jugar la Champions. Si ho tornés a aconseguir, seria la cinquena participació consecutiva i la novena en total. 

Un Palau a rebentar

El Palau tornarà a esgotar les 2000 localitats que permeten les autoritats sanitàries en el cas del Futsal i es reviurà el mateix ambient que en el tercer partit contra Movistar Inter. “Necessitem l’energia del públic ara que les forces comencem a anar molt justos de forces, l’afició ens dona aquell plus que ens pot faltar en un moment determinat del partit”, van dir Miguel Andrés i Dídac tot just aconseguir el triomf a Palma en el primer partit de la semifinal.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut