Inter Movistar - Barça: S'escapa la Supercopa (6-4)

Els culers han lluitat fins el final però finalment han caigut en un partit trepidant de principi a fi

S'escapa la Supercopa d'Espanya. Els culers han lluitat fins al final, però han acabat perdent davant l'Inter Movistar (6-4) en un partit trepidant d'inici a fi. En un espectacular intercanvi de gols, finalment els madrilenys han acabat emportant-se la victòria on a més, el jove Óscar de la Faya ha debutat sota pals -amb una gran actuació- després de l'expulsió de Dídac a la primera part.

Inici trepidant

La primera meitat ha iniciat amb un ritme altíssim, digne d'un partit de gran nivell. L'Inter ha disposat de les primeres ocasions de gol, però ha estat el Barça qui s'ha avançat al marcador: gran canonada des de la frontal de Matheus i golàs per l'escaire per inaugurar el marcador (0-1, min. 4). Amb el gol, els culers han començat a dominar més la possessió, però ha estat Pitu qui ha vist porteria per igualar el matx després d'una acció individual (1-1, min. 7).

Després d'aquest inici frenètic, arribaria una de les accions claus del partit: Dídac Plana atura amb les mans fora de l'àrea i els àrbitres, després de revisar-ho, expulsen al porter blaugrana. El jove culer Óscar de la Faya ha estat l'encarregat de defensar la porteria barcelonista, però els madrilenys han aprofitat la superioritat numèrica per anotar el segon, amb gol de Martel amb un llançament des de fora l'àrea (2-1, min. 11).

Intercanvi de cops

El mateix Martel ha pogut ampliar l'avantatge, però el seu llançament des del doble penal, després de la sisena falta culer, s'ha marxat alt. Tot i els diversos contratemps, els culers ho han intentat en atac, amb dues ocasions claríssimes per a Aicardo que a punt han estat d'acabar en gol. L'Inter, però, també ha disposat d'ocasions, però De La Faya, amb sis grandíssimes aturades als darrers minuts, ha mantingut el marcador fins al descans.

La segona part ha iniciat de la millor manera, amb gol en pròpia porteria de Cecilio per igualar el matx (2-2, min. 23) i només un minut després, golàs d'Aicardo per situar al Barça per davant (2-3, min. 24). Tot i així, reacció immediata de l'Inter amb gol de Martel aprofitant un refús (3-3, min. 24).

Cruel desenllaç

L'Inter s'ha tornat a avançar mitjançant Dani Saldise després d'una acció a pilota aturada (4-3, min. 29), però els culers, amb De La Faya espectacular sota pals aturant totes les arribades dels madrilenys, han empatat de nou: gran assistència de Marcenio per Adolfo per situar el 4-4 (min. 35).

Amb el duel totalment igualat, una gran acció individual de Cecilio ha avançat de nou a l'Inter (5-4, min. 37), i un minut després, sisena falta blaugrana i gol de Fer Drasler des del doble penal per certificar el triomf (6-4, min. 38), tot i els intents finals culers per retallar distàncies. Finalment, victòria de l'Inter i la Supercopa d'Espanya que es queda a Madrid, tot i el gran esforç del Barça fins al final.

Inter Movistar, 6
Barça, 4

Inter Movistar: J.Herrero, Boyis, Cecilio, Martel, Saldise -cinc inicial-. Fer Drasler, Raya, Pito, Borja.
Barça: Dídac, Marcenio, Daniel, Matheus, Ximbinha -cinc inicial-. Esquerdinha, Adolfo, Ferrao, Aicardo, Oscar de la Faya, Dyego, André Coelho.
Gols: 0-1, Matheus (min. 4); 1-1, Pitu (min. 7); 2-1, Martel (min. 11); 2-2, Cecilio (min. 23, p.p.); 2-3, Aicardo (min. 24); 3-3, Martel (min. 24); 4-3, Saldise (min. 29); 4-4, Adolfo (min. 35); 5-4, Cecilio (min. 37); 6-4, Fer Drasler (min. 38)
Àrbitres: Rodrigo i Sánchez-Molina. Groga a Raya de l'Inter i a Daniel i Andreu Plaza al Barça. Vermella a Dídac Plana.