Ganes de retrobar-vos, afició

Ganes de retrobar-vos, afició

Es posen a la venda les entrades per al partit Barça-Levante de diumenge a les 17h amb un aforament limitat de 1000 localitats

El proper cap de setmana torna el públic als partits del Barça de futbol sala al Palau. Serà en el Barça-Levante que es disputarà el diumenge a les 17h. I les entrades ja són a la venda al lloc web del club, amb un aforament limitat de 1000 localitats. Com sempre, els socis tenen preferència i una entrada gratuïta per carnet.

L’últim partit amb públic del Barça de futbol sala al Palau va ser l’amistós contra el Corinthians del 26 de febrer del 2020. I la darrera vegada que l’afició va presenciar un partit de lliga de futbol sala a casa va ser el 23 de febrer del 2020 contra el Córdoba (6-2).

Dídac avisa de la importància de la final de Supercopa

Abans del Barça-Levante de diumenge, el proper dijous a les 20h l’equip afronta la final de Supercopa contra Movistar Inter al WiZink (20h, Teledeporte). “És un partit que té una rellevància especial perquè tenim molt fresc el precedent de la derrota a la final de Copa i aviat tornarem a coincidir els dos equips en la Final a Vuit de la Champions”, avisa Dídac Plana.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut