La prèvia de la jornada de la base (10 i 11 d’abril)

La prèvia de la jornada de la base (10 i 11 d’abril)

Retorn a la competició dels nostres equips de base després del descans de Setmana Santa.

Dissabte partits de l’Aleví i l’Infantil, i diumenge del Cadet, mentre que el Juvenil té jornada de descans.

L’Aleví, després de l’empat de la última jornada a la pista del FS Olesa, rep la visita del 2n classificat, el Manresa FS, que de moment compta els seus partits per victòries. Prova doncs de prestigi pels nois de Sergi Altisent i Roger Bonet, que buscaran competir al màxim per aconseguir 3 punts que els permetrien avançar els del Bages a la classificació (dissabte, 11h).

L’Infantil visita la complicada pista del FS Olesa (dissabte, 12.45h) on buscarà aconseguir la 4a victòria consecutiva que suposaria seguir en el grup d’equips capdavanters de la lliga. Els de Juan Carlos López han tornat amb força, amb clares victòries en els primers partits arran del retorn a la competició federada.

El Cadet, per la seva banda, visita la pista del FS Sant Cugat (diumenge, 10.50h), que ocupa actualment llocs de descens, per intentar seguir en la bona línia que arrosseguen en els últims partits. De moment, l’equip de Martí Graells ocupa la 2a posició, i buscarà un triomf per arribar amb força al duel de la setmana vinent, contra Les Corts UBAE.    

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut