Barça-Valdepeñas: Sense concessions (3-0)

Els d’Andreu Plaza s’imposen amb un doblet de Ferrao i un gol d’Aicardo i sumen 14 partits invictes en lliga

Triomf treballat del Barça al Palau davant el Valdepeñas (3-0). Els d’Andreu Plaza s’han imposat amb un doblet de Ferrao i una diana d’Aicardo. Els culers dominaven el matx 2-0 al descans i a la represa han sentenciat el triomf. Abans de l’inici del matx s’ha guardat un minut de silenci en memòria de Miquel Jaume, fundador i president del Palma Futsal.

Superioritat blaugrana

El Barça ha començat dominant el matx, amb ocasions de Ximbinha i Adolfo. Però ha estat Ferrao als 10 minuts qui ha avançat als culers en aprofitar una assistència d’Adolfo.

A partir del gol, els d’Andreu Plaza han seguit generant perill i creant ocasions, però sense fortuna en els darrers metres. Miquel Feixas ha esvaït qualsevol opció del Valdepeñas per empatar el matx.

Sentencien el triomf

La segona meitat ha començat amb el Barça buscant la porteria i ha estat Adolfo qui ha enviat la pilota al pal. Poc després Ferrao ha tornat a enviar la pilota al fons de la porteria per situar el 3-0. Valdepeñas ha tingut opció de retallar diferències, entre les diverses ocasions un xut al pal de Matheu Preá.

Valdepeñas he tret el porter-jugador en els darrers quatre minuts, però el Barça s’ha mantingut sòlid i ha pogut mantenir el 3-0 en el marcador. Un resultat que suposa un nou triomf i el catorzè partit dels d’Andreu Plaza invictes a la lliga.

Barça, 3
Valdepeñas, 0

Barça: Feixas, Marcenio, Daniel, Matheus, Ximbinha –cinc inicial-, Aicardo, Dyego, Adolfo, Ferrao, Esquerdinha i André Coelho.

Valdepeñas: Edu, Xavi Cols, Sergio, Catela, Álex García –cinc inicial-, Matheus Preá, Chino, Dani Santos, Rafael Rato, Nano i Cainan.

Gols: 1-0, Ferrao (min 10); 2-0, Aicardo (min 19); 3-0, Ferrao (min 25).

Àrbitres: Juan Cerdá i Martínez García. Han amonestat amb targeta groga al jugador del Barça Daniel i als jugadors del Valdepeñas Matheus Preá, Dani Santos i Álex García.