Setmana de sorteig de Copa i partit contra Valdepeñas

Setmana de sorteig de Copa i partit contra Valdepeñas

Al març, el Barça juga tres partits al Palau contra Valdepeñas, Osasuna Magna i Córdoba Patrimonio; i fora de casa contra Fútbol Emotion Zaragoza i la Copa d’Espanya al WiZink

El Barça de futbol sala començarà a preparar aquest dimarts el partit del proper diumenge 14/3 contra Valdepeñas al Palau (12h, BarçaTV i BarçaTV+). Serà el primer partit  dels tres que juguen els de Plaza a casa aquest mes de març. També visitaran el Palau l’Osasuna Magna (dg 21/3, 12h, BarçaTV i BarçaTV+); i el Córdoba Patrimonio (dc 31/3, 20h, BarçaTV i BarçaTV+). Els tres són partits de lliga, igual que el que disputarà el Barça fora de casa contra el Fútbol Emotion Zaragoza el proper dimecres 17/3, a les 18h, en directe per Gol. El planning setmanal de treball de l'equip contempla entrenaments matinals de dimarts a divendres al Palau, i el dissabte a la Ciutat Esportiva. L'única baixa de l'equip és la ja coneguda de Lozano, a l'espera de recuperar els internacionals Esquerdinha i André Coelho.

Pendents del sorteig de Copa

El plat fort del mes de març, però, és el sorteig de Copa d’Espanya que es disputarà al WiZink Center de Madrid entre el dimecres 25 i el diumenge 28 de març de 2021. El sorteig de la competició se celebrarà aquest dimarts dia 9/3 a les 12h a Las Rozas, amb assistència del manager del Barça de futbol sala Txus Lahoz representant el Club.

Els caps de sèrie són el Cartagena i el Llevant. Els dos podrien ser rivals del Barça perquè els encreuaments es decideixen per sorteig pur. Els blaugrana, de fet, podrien quedar emparellats amb qualsevol dels equips classificats per la Copa: els ja mencionats Cartagena i Llevant, i també Movistar Inter, Palma, ElPozo, Valdepeñas i Fútbol Emotion Zaragoza.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut