El Juvenil fa la feina i buscarà recuperar dissabte el liderat

Còmoda victòria dels blaugranes, que ja preparen l’assalt al primer lloc

El juvenil rebia dimecres el 6è classificat, el Futsal Vicentí CE, en el partit ajornat de la 14a jornada. Ho feia sabent que si guanyava, el liderat quedava a només dos punts, i que dissabte tindrien llavors l’oportunitat de recuperar la 1a posició de la lliga contra l’equip que ara mateix l’ocupa, l’Hospitalet Bellsport.

Els nois de Pep Ruiz van sortir molt endollats, controlant totes les fases del joc i amb la intenció de tenir la pilota i generar perill alternant llargues possessions i joc directe. Aviat ja es van posar per davant en una acció d’estratègia, gol que va ser el pretext d’una primera part de domini absolut per part dels blaugranes, que van marxar al descans amb un contundent 6 a 0. A la 2a part el ritme va baixar, permetent a l’equip visitant fer 2 gols per tancar el marcador en un 8-2 final, resultat just pel que es va veure en pista, amb gols d’Adrian Tapias (3), Rubén (2), Pol, Jorge i Álex.

Tres punts importants per afrontar la visita al camp del líder, l’Hospitalet Bellsport (dissabte, 16h), únic equip que ha aconseguit batre als blaugranes a la Ciutat Esportiva, i que arrossega una gran dinàmica amb 7 victòries consecutives en lliga i 14 partits seguits sense conèixer la derrota. Els de Pep Ruiz buscaran doncs una victòria de prestigi que els permeti superar-los en punts a la classificació, recuperant un liderat que havien ostentat durant bona part de la lliga.