Ferrao, Plaza i el Barça repeteixen com els millors del món

Ferrao, Plaza i el Barça repeteixen com els millors del món

Els FutsalPlanet Awards 2020 premien a Ferrao i Lozano, com a primer i segon Millor Jugador del Món, al míster Andreu Plaza, com a Millor Entrenador del Món, i també al Barça, com a Millor Club del Món

El Barça suma una nova alegria als títols aconseguits el 2020 i des de que va començar la temporada, recordem que en total l’equip ha guanyat 3 dels últims 4 títols grans en joc: la Champions i les dues Copes. Aquesta vegada els reconeixements són individuals. I és que Ferrao, Plaza i el propi Barça repeteixen com a Millors del Món en els FutsalPlanet Awards 2020, que s’atorguen amb les votacions d’experts de tots els països, en les categories de Millor Jugador, Millor Entrenador i Millor Club. A més, Sergio Lozano ha quedat en segona posició en la categoria de Millor Jugador del Món i Dídac Plana, quart en la categoria de Millor Porter del Món.

El palmarès dels FutsalPlanet es tenyeix de blaugrana

En tota la història, i aquesta és la 21ena edició dels FutsalPanet Awards, el Barça ha guanyat onze premis FutsalPlanet. Tres vegades al Millor Jugador: Lozano, el 2013; i Ferrao, el 2019 i el 2020. Tres vegades al Millor Entrenador: Marc Carmona, el 2012; i Andreu Plaza, el 2019 i 2020. Quatre vegades al Millor Club: 2012, 2014, 2019 i 2020. I una vegada al Millor Porter: Paco Sedano, el 2017.  A més, Adolfo ha guanyat tres vegades el premi al Millor Jugador Jove del Món (2014, 2015 i 2016), un guardó que també han aconseguit Aicardo (2010), i els mateixos Lozano (2011) i Ferrao (2013).

Ferrao i Plaza reparteixen el mèrit

El pivot brasiler i el tècnic de Girona, Ferrao i Plaza, repeteixen com a Millor Jugador i Millor Entrenador del Món, i els dos se senten honorats però reconeixen que és mèrit principalment de l’equip i els títols aconseguits. Per això també destaquen el premi al Barça com a Millor Club del 2020.

“De petit si m’ho diuen no m’ho crec, és un somni ser escollit dues vegades seguides el Millor Jugador del Món, és un premi que també es mereixia Lozano i podria haver guanyat ell. Personalment li dono molt valor per tot el que vaig haver d’esforçar-me per recuperar-me de la lesió i arribar a temps per a la Final Four de la Champions, on vam guanyar el títol i vaig tenir la sort de ser l’MVP”, diu Ferrao.

“Igual que ja vaig dir l’any passat, el nom que surt al premi és el meu, i és un orgull molt gran,  però seria un guardó impossible de guanyar sense el col·lectiu, tant jugadors com staff. Per això m’alegro especialment del reconeixement que rep el Barça com a Millor Club del Món per l’aposta de l’entitat pel Futbol Sala en aquests últims anys”, valora Andreu Plaza.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut