“Volem lluitar per guanyar la lliga regular”

“Volem lluitar per guanyar la lliga regular”

El tècnic Andreu Plaza i Daniel es mostren ambiciosos en la prèvia del primer partit de la segona volta a la pista de Peñíscola (dissabte, 20h, BarçaTV, BarçaTV+ i Tdp)

Un cop assegurada la classificació per a la Copa, que era un objectiu prioritari, el cos tècnic i la plantilla del Barça de futbol sala s’han tret pressió de sobre i tornen a somriure i volen continuar escalant posicions a la taula. “Semblava que no arribaríem a temps de classificar-nos per la Copa, però ho hem aconseguit i ara l’objectiu és el de remuntar posicions a la classificació i per això volem començar amb bon peu la segona volta”. Més ambiciós encara es mostra Andreu Plaza. “Volem lluitar per guanyar la lliga regular, no sé si arribarem a temps o no però estem en el bon camí i tractarem d’aconseguir-ho”, assenyala el tècnic. I toca demostrar-ho en el primer partit de la segona volta a la pista de Peñíscola (dissabte, 20h, BarçaTV, BarçaTV i Tdp).

No es refien de Peñíscola

El rival, el Peñíscola, ja va guanyar al Palau a la primera volta (3-4). “Són un equip molt intens i que ens pot complicar la vida”, adverteix Daniel. “Històricament sempre ens costa Peñíscola, és d’aquells equips que se’ns entravessa, i esperem que es trenqui la ratxa”, diu el tècnic, que també remarca el pes de les baixes. “Tenim a un cinc inicial sencer dels millors d’Europa lesionat, no recuperem a ningú a curt termini però esperem que després del partit contra Peñíscola i l’aturada ja puguem recuperar algun efectiu tot i que la baixa de Lozano pesarà”, diu Plaza. Daniel confia en la plantilla. “Ja es va veure que els jugadors que juguen menys minuts estan fent una passa endavant i tenim equip per tirar endavant aquesta situació”, assegura Daniel. En aquest sentit, Ferrao, Aicardo i Dídac ja podrien tornar després de l’aturada si es compleixen els terminis previstos. I aquest mateix divendres a la tarda Lozano passa pel quiròfan per operar-se del trencament del lligament encreuat del genoll dret.

Valoració del sorteig Champions

“Tenim un 50% del que volíem, que era jugar a casa, i tenim un altre 50% que és el que no volíem, i és que ens enfrontem al rival més complicat”, diu un Plaza optimista. “El nostre equip sempre acostuma a competir bé en aquestes grans cites i ens creix davant les dificultats, i per aquest motiu esperem veure la nostra millor versió contra l’ACCS”, diu Plaza. Al conjunt de París hi juguen Ricardinho i Ortiz, dirigits per Velasco, i tots tres van coincidir amb Daniel a l’Inter. “Són un equip molt potent, amb grandíssims jugadors com els meus excompanys Ortiz i Ricardinho però juguem a casa i anirem a per ells perquè ens volem classificar per a la Final a Vuit”, avisa Daniel.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut