Lozano haurà de passar pel quiròfan
Ofert per

Lozano haurà de passar pel quiròfan

El jugador té un trencament del lligament encreuat anterior del genoll dret que requereix tractament quirúrgic

Les proves mèdiques d’aquest dilluns han confirmat que el jugador Sergio Lozano té un trencament del lligament encreuat anterior del genoll dret. El tractament serà quirúrgic i l’evolució de la lesió en marcarà la disponibilitat.

El Dr. Joan Carles Monllau ja ha visitat Sergio Lozano aquest mateix dilluns a primera hora de la tarda i l’operarà el proper divendres 22/1, a les 15 hores, en coordinació amb els Serveis Mèdics del Club.

Cal recordar que Lozano es va lesionar al minut 16 del partit de Champions del Palau contra el Prishtina.

Les primeres reaccions

El mateix Sergio Lozano ha escrit a les seves xarxes socials un missatge després de conèixer el diagnòstic. "S'han confirmat els pitjors pronòstics, m'he trencat el lligament encreuat anterior, segurament sigui el cop més fort de la meva carrera esportiva, pel moment i per la repetició! He plorat molt sense poder contenir tota aquesta ràbia que sento per dins. Estic destrossat, i no em costa dir-ho, però també sé que passaran uns dies, agafaré aire i lluitaré amb totes les meves forces! NOMÉS JO DECIDIDRÉ EL MEU DESTÍ", ha escrit Sergio Lozano.

En el mateix sentit s'ha pronunciat el tècnic Andreu Plaza. "Serà molt dur per a tots. És difícil substituir a un tipus com aquest. Un lluitador incansable, l'ànima d'un gran equip. Gran com ell, el més gran! Però segur que tornarem a veure aquest somriure molt aviat. T'esperem. T'estimem, capità", ha dit Andreu Plaza.

El món de l'esport li demostra el seu afecte

Des d'Andrés Iniesta, fins a Sergio Busquets, passant per rivals, amics i companys de selecció com Ortiz i Miguelín, i tots els clubs de Primera, inclosos  Movistar Inter, ElPozo i Palma, per posar tres exemples. Els capitans de tots els equips professionals del Barça, com el seu amic Pierre Oriola, i tot el món de l'esport en general li han enviat moltíssimes mostres de suport a Lozano. Un esportista en majúscules que rep tot l'afecte de companys, excompanys, rivals, aficionats, futbolistes i figures del món de l'esport i de tots els àmbits. Una mostra de l'estima que li té tothom per tot el que ha sembrat en positiu durant tota la seva carrera. Un exemple de valors, esforç i superació en tots els sentits.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut