Barça - Prishtina: Una victòria amb regust amarg (9-2)

Barça - Prishtina: Una victòria amb regust amarg (9-2)

Els d'Andreu Plaza s'han classificat comodament per als vuitens de final de la Champions, però Sergio Lozano, amb una lesió al genoll dret, ha deixat la nota negativa en aquesta estrena europea

Estrena a la Champions 2020/21 i classificació cruentes per als vuitens de final. Els d'Andreu Plaza han golejat amb eloqüència el Prishtina de Kosovo. Ara bé, el triomf i el pas als vuitens de final han quedat enfosquits per la lesió de Sergio Lozano al genoll dret. 

Esquerdinha, amb un hat-trick, Bernat Povill, amb un doblet, Dyego, Daniel, Joselito i Matheus han estat els artífexs de les dianes blaugranes en aquesta eliminatòria de setzens a partit únic. 

Enmig de l'alegria dels gols... 

Ha costat, però un cop ha arribat no ha tingut aturador. Un temps mort d'Andreu Plaza ha dinamitat el gol blaugrana, que s'havia estampat contra la falta d'efectivitat.

Dyego, que anteriorment havia calibrat la seva bota esquerra amb el primer xut barcelonista entre els tres pals al minut 11, ha obert l'electrònic amb una canonada imparable. Així doncs, després de l'episodi del domini culer, s'ha presenciat el capítol de dianesEsquerdinha, Daniel, Joselito i Matheus han completat la golejada del Barça en la primera meitat (5-1).

... arriba l'apunt negatiu

Un llançament esporàdic de Dervishaj ha batut Miquel Feixas. De fet, el porter barcelonista havia evitat amb dues parades que el conjunt de Kosovo s'avancés de manera sobtada en dues ocasions anteriors. Les notícies negatives d'aquest primer període no s'han quedat només amb el 4-1 visitant. Sergio Lozano, al minut 16, ha sofert una lesió al seu genoll dret; el dilluns 18 de gener se li farà una ressonància magnètica. 

2021-01-15_FCBfutsalvsPRISHTINA_17-min

Ambient gèlid tot i el creixement del marcador

Els d'Andreu Plaza, amb un posat preocupat per la lesió del capità barcelonista, han continuat enviant pilotes al fons de la xarxa. Esquerdinha, completant el seu hat-trick, i Povill, firmant un doblet, han aturat la golejada en el 9-2 final. Aquest partit europeu també ha tingut temps per veure el debut d'Óscar de la Faya a la Champions. 

Ara, i pendents de Sergio Lozano, el següent pas dels d'Andreu Plaza a la competició continental serà el sorteig dels vuitens de final, el dijous que ve. 

FITXA DEL PARTIT 

Barça, 9
Prishtina, 2 

Barça: Feixas, Dyego, Esquerdinha, Marcenio i Ximbinha -cinc inicial- De La Faya, Lozano, Daniel, Joselito, Matheus i Povill. 
Prishtina: Krasniqi, Dervishaj, Rukovci, Monteiro Freire i Alan -cinc inicial- Kelmendi, Ibiši, Pishtani, Dragusha, Morina. 

Gols: 1-0, Dyego (min. 12); 2-0, Esquerdinha (min. 13); 3-0, Daniel (min. 16); 4-0, Joselito (min. 17); 4-1, Dervishaj (min. 18); 5-1, Matheus (min. 19); 6-1, Esquerdinha (min. 21); 6-2, Ibiši (min. 26); 7-2, Esquerdinha (min. 30); 8-2, Povill (min. 33); 9-2, Povill (min. 38). 

Àrbitres: Daniel Deca i Liviu Dumitru Chita. Han amonestat amb targeta groga el local Povill (min. 25). 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut