Valdepeñas - Barça: Un empat per finalitzar el 2020 (2-2)

Valdepeñas - Barça: Un empat per finalitzar el 2020 (2-2)

Després de quatre victòries seguides en lliga, els barcelonistes, en un partit d'alternatives, no poden amarrar el triomf en terres manxegues

En l'últim partit de l'any, el Barça de futbol sala no ha pogut donar continuïtat a la ratxa victoriosa. Un empat a dos la pista del Valdepeñas ha truncat el camí de quatre triomfs seguits que havien construït els d'Andreu Plaza. Esquerdinha i Dyego han estat els autors dels gols culers en un partit que ha travessat per una infinitat d'episodis. 

Els 60 segons inicials han resumit la tendència de les primeres pinzellades. Ambdós conjunts s'han apuntat una ocasió. Ferrao ha respost amb immediatesa el xut de Matheus.

El control culer no es trasllada al marcador

Després d'aquesta igualtat sostinguda en les aproximacions, el Barça s'ha desmarcat. Els d'Andreu Plaza han posat més setge sobre la porteria d'un inspirat Edu. Ximbinha i Dyego han concentrat la superioritat barcelonista. I, Esquerdinha, després d'una passada sublim del 99 culer, ha formalitzat el domini blaugrana al fons de la xarxa. 

Un 0-1 (min. 13) que s'ha quedat curt fixant la vista en les immenses estadístiques ofensives dels barcelonistes. Més, quan els de Castella-la Manxa han situat l'empat a 40 segons per a la finalització del primer període. Matheus Preá ha estat l'autor d'un inesperat 1-1 (min. 20)

Cap equip es desempallega de l'altre

Un ritme frenètic s'ha instal·lat en aquesta ajornada jornada 6. Manxecs i catalans han aportat arguments suficients per desfer la igualada. Adolfo, amb un pal, Esquerdinha i Dyego, amb una volea cadascun, i Ferrao, amb la seva clàssica mitja volta i amb un un contra un, han estat els noms culers que més s'ha aproximat al gol barcelonista en un context de desordre. Perquè la segona meitat no ha tingut un dominador clar. 

En conseqüència, cap dels dos elencs s'ha apoderat de la iniciativa de l'electrònic. Perquè s'han emmirallat. Si Sergio González ha construït el 2-1, Dyego ràpidament ha retornat l'empat després d'una assistència de Marcenio. Amb tot per decidir, el matx s'ha dirigit a la conclusió amb el 2-2. 

Res, ni una pilota al travesser de Ferrao, ha desfet l'empat. D'aquesta manera, el Barça no ha pogut sumar la cinquena victòria seguida en Lliga i ha sumat un punt en el darrer partit de l'any 2020 per estar més a prop de la Copa. El pròxim 4 de gener, els barcelonistes reprenen l'activitat de partits a la pista de l'Antequera. 

FITXA DEL PARTIT 

Valdepeñas, 2
Barça, 2

Valdepeñas: Edu, José Ruiz, Chino, Cainan i Matheus Preá -cinc inicial- Catela, Sergio González, Dani Santos, Álex Garcia, Nano i Juanan.  
Barça: Dídac, Lozano, Joselito, Adolfo i Ferrao -cinc inicial- Esquerdinha, Daniel, Dyego, Marcenio i Ximbinha.

Gols: 0-1, Esquerdinha (min. 13); 1-1, Matheus Preá (min. 20); 2-1, Sergio González (min. 34); 2-2, Dyego (min. 35).

Àrbitres: Delgado Sastre i Rabadán Sáinz. Han amonestat amb targeta groga els locals Rafael Rato (min. 31) i Sergio Gonzáles (min. 38) i el visitant Ferrao (min. 38).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut