Dídac:

Dídac: "Aquest és el camí a seguir"

El porter Dídac Plana i el tècnic Andreu Plaza destaquen la "solidesa i concentració" del grup i confien que el triomf a Múrcia signifiqui un punt d'inflexió en la trajectòria de l'equip

El Barça de futbol sala va aconseguir una victòria vital a la pista d'ElPozo Múrcia (0-3) que permet als blaugrana encadenar tres triomfs consecutius lluny de Palau i seguir immersos en la lluita per entrar a la Copa d'Espanya. A la conclusió de el partit, l'entrenador Andreu Plaza i Dídac Plana, nomenat el millor jugador del matx amb les seves aturades i el gol que va tancar el marcador, van valorar la importància del triomf a Múrcia i van destacar que ara l'objectiu ha de ser encadenar dos triomfs consecutius. El proper partit serà divendres al Palau contra Jaén (20h, Barça TV i Barça TV +).

Dídac, MVP

El porter del Barça va completar un gran partit contra ElPozo Múrcia, amb un gol inclòs. "Són tres punts que necessitàvem, que tenien una vital importància, contra un rival que ja sabíem que seria molt complicat i que ens posaria les coses difícils, però l'equip ha fet un gran treball durant tot el partit i hem competit molt bé. Hem demostrat una versió molt solvent, espero que puguem continuar amb aquesta actitud i dinàmica, aquest és el camí a seguir. Necessitem encadenar victòries per escalar llocs a la taula", apuntava Dídac Plana, que espera poder mantenir la bona línia de joc i guanyar en regularitat per aconseguir la classificació per a la Copa.

Plaza: "Moralment significa molt"

"Ha estat el partit que esperava, un partit igualat, molt competit, contra un equip que sempre lluita com ElPozo i en un pavelló que ens costa molt sempre. Potser el resultat pugui semblar excessiu, però hem fet un partit molt seriós en tots els aspectes. L'equip ha estat molt bé i això és el que trec d'avui. Amb aquestes ganes de guanyar, espero que els propers partits siguin sempre com aquest i puguem sumar de tres en tres", va dir el tècnic Andreu Plaza, visiblement feliç per la victòria.

"Moralment significa moltíssim, i també per la necessitat imperiosa dels punts. Encara estem en una situació complicada per al nostre objectiu de classificar-nos per la Copa i en els sis partits que ens queden no podem fallar. Avui era un dia especialment difícil i la victòria ens dóna aire", deia Andreu Plaza.

 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut