Barça B – Manzanares FS (2-2): Segueixen invictes

Barça B – Manzanares FS (2-2): Segueixen invictes

En un partit intens, els joves blaugranes es reparteixen punts amb un rival experimentat

La Ciutat Esportiva Joan Gamper acollia el duel de la part alta de la taula del Grup A de la 2a RFEF Futsal. Els visitants havien jugat tres partits amb dos triomfs i un empat i els blaugranes dos, amb dos triomfs. En el primer temps, tot i el gol inicial visitant, els joves de Closas van merèixer més. En una segona part molt disputada, el resultat no va ser un altre que l’empat.

Mereixen més

La sort no acompanyava a l’equip blaugrana, a l’inici del partit. Una de les primeres aproximacions visitants, en el minut 3 de partit, acabava dins la xarxa blaugrana, amb el gol d’Álvaro per part del Manzanares. Tot i aquest mal tràngol inicial, els joves blaugranes estaven ben posicionats i s’acostaven, amb perill, a la porteria rival.

El partit era viu i intens, amb arribades dels dos equips a l’àrea contraria però el marcador no es movia (0-1) a l’equador del primer temps. Passaven els minuts i el Barça B anava tancant darrera el Manzanares FS però el gol es resistia, fins en una minut 14, Marc Campàs, amb una acció d’habilitat, establia l’empat a 1. Els de Xavi Closas tenien el control del partit i mereixien més que l’empat, però aquest era el resultat amb que és va arribar al descans.

Igualtat a Sant Joan Despí

A la represa, en el minut 3 del segon temps, el Barça B es situava amb 4 faltes, fet que podia condicionar la seva defensa, davant un Manzanares que sortia amb força, en els primers minuts de joc. Poc a poc, els blaugranes anaven recuperant terreny i Campàs, amb un potent xut (min 26) estavellava la pilota al pal de la porteria defensada per Dani Juárez, amb la millor ocasió blaugrana fins al moment.

I fruit de la bona feina dels joves blaugranes, David Peña, amb un potent xut des de fora de l’àrea establia el 2 a 1 en el minut 28 de joc. Però quant millor estava jugant el Barça B, Daniel, en una acció afortunada establia l’empat a 2, en el minut 31. Les faltes s’igualaven i en el minut 34 ambdós equips estaven amb 5.

S’entrava en els darrers 5 minuts de joc i tot restava obert. Ambdós equips tenien ocasions i estaven a una falta del doble penal. Intensitat, nervis, oportunitats...es veien minuts vibrants, en el pavelló de futbol sala de la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

Ambdós equips estaven molt ben posicionats a la pista i desfeien les escomeses del rival i el resultat no va variar, malgrat la intensitat en el joc.

La fitxa del partit

BARÇA B: Lluch (p), Mario, David Peña, Rufino i Víctor Pérez; Dirul (ps), Ortas, Jesús Sancho, Cerón, Campàs i Daniel.

MANZANARES FS: Dani Juárez(p), Chus, Daniel, Álvaro i Álex Velasco; Fran (ps), Otero, Jorge Lázaro, Manu Diz, Antoñito, Kiki i Fabio.

GOLS: Min 3 (0-1) Álvaro, Min 14 (1-1) Campàs, Min 28 (2-1) David Peña, Min 31 (2-2) Daniel .

ÀRBITRES: Reig Miralles i Sanclemente Elvira

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut