La mala sort s’acarnissa de nou amb el Barça (1-2)

La mala sort s’acarnissa de nou amb el Barça (1-2)

Els d’Andreu Plaza no han pogut transformar les seves nombroses ocasions i han perdut el derbi del Palau contra l’Industrias Santa Coloma

No ha pogut ser i el derbi de Lliga de futbol sala ha caigut del bàndol visitant. I no perquè el Barça no ho hagi merescut, si no perquè la mala sort de cara a porteria ha sentenciat els d’Andreu Plaza contra l’Industrias Santa Coloma (1-2). Els blaugrana, amb nombroses ocasions i fins a tres pals, han buscat el triomf amb un clar domini atacant, però finalment un doblet de Drahovsky ha neutralitzat l’1-1 que havia pogut fer Dyego.

Un gol, el del brasiler del Barça, que ha arribat després de molts intents davant la porteria defensada per Mario Almagro. I és que, després d’un inici equilibrat i del gol inicial de Drahovsky (0-1, min 2), el partit s’ha tenyit de blaugrana. Amb un monopoli de l’atac, Ferrao, Lozano, Adolfo –que ha tornat després de la lesió-, Joselito o Ximbinha han intentat marcar en diverses ocasions, però la manca de punteria o les aturades d’Almagro ho han evitat.

No ha estat fins a la segona meitat quan Dyego, amb una gran jugada individual i un bon xut a l’escaire, ha posat les taules a l’electrònic del Palau (1-1, min 31). Gol merescut que ha obligat a l’Industrias Santa Coloma a arriscar amb Sepe com a porter-jugador.

Malgrat això, i de l’amenaça 5 contra 4 dels de Santa Coloma, el Barça ha continuat creant perill i dominant el joc. La mala sort, però, ha tornat a aparèixer i la victòria s’ha escapat. Primer, perquè el pal s’ha interposat entre el gol i els xuts de Dyego (min 36) i Matheus (min 37). Posteriorment, perquè novament Drahovsky ha aconseguit transformar una jugada ràpida per fer pujar, ara sí, l’1-2 definitiu (min 38) que evita que el Barça pugui sumar el seu primer triomf al Palau.

LA FITXA

Barça, 1
Industrias Santa Coloma, 2

Barça: Dídac, Lozano, Marcenio, Matheus, Ferrao –cinc inicial- Daniel, Dyego, Esquerdinha, Ximbinha, Joselito, Adolfo, André Coelho.

Industrias Santa Coloma: Mario Almagro, Sepe, Corso, Llamas, Drahovsky –cinc inicial- Uri Santos, David Álvarez, Cardona, Khalid, Roger Bermussell.

Gols: 0-1, Drahovsky (min 2). 1-1 Dyego (min 31). 1-2, Drahovsky (min 38).

Àrbitres: Francesc García Donas Salvador, Bernardo Simón Benet. Groga a Bermusell, Cardona i Corso, de l’Industrias Santa Coloma.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut