Triomf en el derbi (9-2)

El juvenil s’emporta el partit davant Les Corts i segueix líder imbatut

El juvenil va començar el partit en molt bona línia. Es va avançar als 20 segons, gràcies a una gran jugada col·lectiva amb una bona passada a l’espai, Adrián Tapias feia el 1-0 definint molt bé en la sortida del porter visitant.

Seguidament, Les Corts va tenir una ocasió clara per empatar el partit, però la pilota va anar al pal. El conjunt blaugrana dominava per complet el partit i disposava de bones ocasions per eixamplar la diferència. Al minut 12 en un servei de banda, novament Adrián Tapias, de fort xut exterior, col·locava el 2-0 al marcador.

A falta de 10 minuts, els visitants es van col·locar amb 5 faltes a l’electrònic. Al minut 15, Sergi Viedma recuperava una pilota en zona de perill, i aquest era objecte de falta. Álex García, no va desaprofitar l’ocasió, i va fer el 3-0 de doble penal definint amb un gran xut.

Segueix el domini blaugrana

A la segona part, al minut 22, una bona recuperació d’Adrián Tapias, combinava amb Álex García i aquest assistia al segon pal a Jorge Carrasco per fer el 4-0.

Al minut 24, una bona sortida de pressió blaugrana va acabar amb gol. Iker feia una conducció espectacular per assistir a Adrián Tapias que marcava a plaer el 5-0. Al minut 27, Sergi Viedma recuperava una pilota en camp propi i, Marc Puigvert assistia al mateix Sergi Viedma per fer el 6-0 al segon pal.

Al minut 28, el conjunt visitant va optar per fer porter jugador. La bona defensa blaugrana permetia aconseguir recuperar una pilota, i Álex García marcava el 7-0 des de camp propi.  Un minut després, Adrián Tapias combinava amb Pol Cano, i amb un bon moviment de pivot, feien una gran jugada i Tapias assistia al segon pal a Álex García per fer el 8-0.

Les Corts va retallar distàncies en una jugada amb porter jugador 8-1. I al minut 33 una pèrdua de pilota local, era ben aprofitada pels visitants per fer el 8-2. Al minut 38, una altra bona recuperació de pilota d’Adrián Tapias era ben aprofitada per Sergi Viedma per fer el definitiu 9 a 2.

Barça: Martí, Tapias, Álex García, Iker i Jorge -cinc inicial- També van jugar: Joan Bosch, Toni, Roger, Sergi, Puigvert, Aniol, Pol Cano i Rubén Rodó.

Gols: 1-0 Tapias (min 1), 2-0 Tapias (min 12), 3-0 Álex García (min 15) // 4-0 Jorge (min 22), 5-0 Tapias (min 24), 6-0 Sergi (min 27), 7-0 Álex García (min 28), 8-0 Álex García (min 29), 8-1 PP (min 30), 8-2 (min 33), 9-2 Sergi (min 38).