Barça – Inter: Derrota cruel al Palau (2-3)

Tot i la insistència blaugrana en atac, els culers han caigut davant l’Inter en un partit boig fins al darrer sospir

Es resisteix la primera victòria a la Lliga. El Barça ha caigut davant l’Inter (2-3) al Palau Blaugrana en un partit absolutament boig que ha tingut de tot, i on els culers han merescut més per la seva insistència en atac. Tot i així, la falta d’encert ha condemnat als d’Andreu Plaza, que continuen sense guanyar al campionat domèstic aquest curs.

Falta d’encert local

El matx ha estat molt disputat des de l’inici, amb arribades per a tots dos equips. Aicardo i Ferrao han estat els protagonistes de les primeres rematades culers, i a poc a poc, els barcelonistes han començat a dominar el joc i a arribar amb molt perill a la porteria d’Herrero. El monopoli d’ocasions era absolut per al Barça, aquest cop amb oportunitats per Esquerdinha, Ferrao i Ximbinha, però de nou sense fortuna en la definició. En canvi, els visitants no han desaprofitat i s’han avançat mitjançant Saldise (0-1, min. 13), aprofitant un rebot després de tallar una passada de Coelho, per marxar per davant al descans.

Insistència blaugrana sense premi

El guió s’ha repetit a la segona part, amb clares ocasions locals però sense encert de cara a gol. Els culers han topat amb el mur visitant, però a punt ha estat d’empatar amb una rematada al pal de Dyego i una ocasió d’Esquerdinha salvada per Herrero. I de nou, quan més arribava el Barça a la porteria rival, gol de l’Inter: Drasler, amb un llançament llunyà que ha rebotat en un defensa, s’ha colat al fons de la porteria (0-2, min. 29).

Reacció i bogeria

Tot i el nou contratemps, el Barça no ha ho deixat d’intentar. Ferrao l’ha tingut des del punt del doble penal (l’Inter estava amb cinc faltes des del minut vuit de la segona part) però la seva rematada ha sortit alta. Andreu Plaza ha mogut fitxa des de la banqueta jugant amb porter jugador, i per fi, la insistència blaugrana ha obtingut el premi: gol de Daniel jugant de porter-jugador per retallar distàncies a falta de tres minuts (1-2, min. 37).

Però menys d’un minut després, error de Dyego, que ha aturat amb la mà una rematada visitant, penal a favor de l’Inter i expulsió per al ‘7’ blaugrana. Tot i així, Borja l’ha fallat, i el Barça, amb un menys a pista, encara tenia opcions d’empatar. Els culers han disposat d’ocasions però Martel, a falta de pocs segons per al final, ha anotat l’1-3. Ja al darrer sospir, Esquerdinha ha marcat el 2-3 definitiu, ja sense temps a remuntar. Finalment, derrota blaugrana que continua sense poder guanyar a la Lliga, en un partit on ha merescut molt més però la falta d’encert ha estat clau.

Barça, 2
Inter, 3

Barça: Dídac, Lozano, Aicardo, Marcenio, Ferrao -cinc inicial-. Daniel, Dyego, Adolfo, Esquerdinha, Ximbinha, André Coelho.
Inter: J. Herrero, Boyis, Borja, Pito, Eric Martel -cinc inicial-. Raya, Tripodi, Saldise, Bruno Iacovino, Drasler, Cecilio.
Gols: 0-1, Saldise (min. 13); 0-2, Drasler (min. 29); 1-2, Daniel (min. 37); 1-3, Martel (min. 40); 2-3, Esquerdinha (min. 40).
Àrbitres: Felipe Madorrán i Urdanoz Apezteguia. Groga a Martel i Raya i vermella a Dyego.