Un partit oficial contra Inter 318 dies després

Un partit oficial contra Inter 318 dies després

L’últim Barça-Inter oficial es va disputar al Palau Blaugrana el 8 de desembre de 2019 i va acabar amb victòria blaugrana per 5-3 amb un gols d’Aicardo, Dyego, Lozano (2) i Arthur

Torna un dels clàssics del futbol sala 318 dies després. Serà el proper dimecres 21/10, a les 20h, i en directe per BarçaTV i BarçaTV+. Barça i Movistar Inter no s’enfronten en un partit oficial des del passat 8 de desembre de 2019, quan el Barça va superar per 5-3 els madrilenys al Palau i es van situar líders de la lliga. Un sol enfrontament en tota la temporada passada. L’aturada provocada per la pandèmia va frustrar més duels la temporada passada entre els dos equips europeus amb millor coeficient UEFA.

10 enfrontaments la temporada 2017/18

El rècord d’enfrontaments entre Barça i Movistar Inter es va produir la temporada 2017/18, quan els dos equips van jugar fins a 10 vegades entre si. Els dos partits de la lliga regular i els cinc de play-off en un campionat que es va acabar emportant Inter als penals; els quarts de la Copa del Rei a doble enfrontament que va guanyar el Barça i que van ser el preludi del primer títol de l’era Plaza; i les semifinals de la Champions a Saragossa que va guanyar Inter per la mínima (2-1). Des de l’arribada de Plaza ja són en total 22 els enfrontaments amb Movistar Inter, amb un balanç de 10 victòries blaugrana, 4 empats i 8 victòries de Movistar Inter.

Precedent amistós

Aquesta pretemporada Barça i Movistar Inter es van enfrontar a la Ciutat Esportiva en un amistós de pretemporada que va acabar amb victòria visitant per 4-6. Aquesta temporada Barça i Inter es podrien arribar a enfrontar fins a 10 vegades entre lliga, Champions, Copa d’Espanya, Copa del Rei i Supercopa d’Espanya, aquesta última pendent de disputar-se al mes de gener. "Ara mateix estem immersos en una dinàmica negativa a la lliga i el millor que ens podia passar és aquest partit amb tan poc marge de temps per intentar sortir d'aquest sotrac i demostrar que podem competir contra els millors i a bon nivell com ja vam demostrar a la Champions", deia Lozano després de la derrota a Còrdova.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut