Còrdova - Barça: Es topen contra el porter rival (3-1)

Còrdova - Barça: Es topen contra el porter rival (3-1)

Els d'Andreu Plaza perden al Palacio Municipal de Deportes Vista Alegre, tot i acumular mèrits ofensius, i segueixen sense assolir el triomf en les primeres jornades de Lliga

No arriba la victòria en la Lliga 2020/21. Els d'Andreu Plaza han encaixat la segona derrota del curs en competició domèstica en perdre a la pista del Còrdova per 3-1, tot i concentrar les accions ofensives. Esquerdinha, l'únic capaç de superar el porter local, ha marcat el gol d'una reacció blaugrana que no s'ha reflectit en el marcador final. D'aquesta manera, el balanç dels blaugranes en aquest inici de lliga és de dues derrotes i un empat. 

Feixas i Prieto, sostenen el 0-0

Sergio Lozano viu instal·lat en la quotidianitat de la volea. Un recurs que ha estrenat, i ha sostingut, el perill ofensiu dels d'Andreu Plaza al Palacio Municipal de Deportes Vista Alegre. El capità barcelonista ha intentat emular el gol anotat davant el Cartagena en la passada jornada lliguera, però l'obús ha quedat neutralitzat per Prieto. Un porter rival que ha rebut, i superat amb èxit, les escomeses barcelonistes a través de xuts exteriors en els primers 20 minuts d'aquesta jornada 4. 

Si el blaugrana i Adolfo han copat algunes d'aquestes aproximacions a la porteria contrària, els focus també s'han centrat en les seves figures abans de l'inici del partit. Perquè Lozano ha rebut un premi, millor tanca, i el 8 culer, tres, millor jugador, millor ala i màxim golejador, per les seves actuacions en la Lliga 2019/20. 

Miquel Feixas ha estat un dels altres protagonistes en una primera meitat conclosa amb 0-0. El porter barceloní ha esdevingut un mur per als locals, que s'han estavellat una vegada i una altra contra les seves extremitats. El 26 ha exhibit un catàleg replet d'intervencions de mèrit. 

Els locals donen velocitat al joc i al marcador

Els contraatacs han dinamitat el matx en l'inici de la segona meitat. En conseqüència, en aquest desordre els andalusos han trobat l'escletxa a la porteria barcelonista. La velocitat del Còrdova ha fet pujar el 2-0 en un tancar i obrir d'ulls. Saura (min. 22) i Shimizu (min. 24) han assestat dos cops inesperats. 

Cal remarcar que els d'Andreu Plaza han monopolitzat les estadístiques del llançament. Una quantitat, que en la segona meitat, han augmentat gràcies a Lozano, que ha enviat una pilota al pal, i Coelho. Ara bé, la reacció barcelonista també ha arribat al contraatac. Esquerdinha, ha pogut batre, a l'enèsim xut, el porter local (2-1, min. 28)

No es completa la reacció

Amb un gol per igualar el matx, els barcelonistes han agafat la batuta del partit. D'aquesta manera, s'han succeït les emboscades culers des de tots els racons del parquet -sense una conclusió positiva pel guardià dels tres pals del Còrdova-. Encara més, quan ha arribat el porter-jugador blaugrana. Dyego, que ha encarnat aquesta figura en l'atac de cinc, ha conduït el pes atacant del Barça, que ha encaixat el definitiu 3-1 (min. 37). 

Per tant, al pavelló de la ciutat andalusa, amb presència d'espectadors, el Barça ha consumat la segona derrota en aquesta Lliga 2020/21. "Estem en una situació complicada i difícil; un punt en tres jornades", ha declarat Andreu Plaza al final del partit. 

Ara, el dimecres 21 d'octubre (20 hores), els barcelonistes rebran la visita de l'Inter Movistar al Palau Blaugrana, també en partit de competició regular per retrobar-se amb el triomf després d'aixecar la Champions. "L'Inter és un gran equip i el Barça haurà d'estar a l'altura", ha conclòs el tècnic barcelonista.

FITXA DEL PARTIT 

Còrdova, 3
Barça, 1

Còrdova: Prieto, Cordero, Zequi, Jesulito i Saura -cinc inicial- Boyos, Jesús Rodríguez, Koseky, Shimizu, Pablo del Moral, Ricardo i Manu Leal. 
Barça: Feixas, Marcenio, Aicardo, Lozano i Ximbinha -cinc inicial- Esquerdinha, Adolfo, Dyego, Daniel, Coelho, Joselito i Matheus. 

Gols: 1-0, Saura (min. 22); 2-0, Shimizu (min. 24); 2-1, Esquerdinha (min. 28); 3-1, Ricardo (min. 37).

Àrbitres: Rodrigo Miguel i Sánchez-Molina Tapiador. Han amonestat amb targeta groca l'entrenador local Josan González (min. 8) i l'entrenador visitant Andreu Plaza (min. 17). 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut