Barça-Cartagena: S'escapa el triomf en el darrer segon (2-2)

Barça-Cartagena: S'escapa el triomf en el darrer segon (2-2)

Els d'Andreu Plaza, que han marcat dos autèntics gols de les botes d'Adolfo i Lozano, no han pogut sostenir el triomf en els darrers sospirs

S'escapa el triomf en el darrer segon. Una diana de Marinovic al minut 40 ha privat el triomf als blaugranes (2-2). Adolfo i Sergio Lozano, amb dues dianes per emmarcar, havien donat un avantatge momentani als d'Andreu Plaza, que han sumat el primer punt en Lliga. 

Adolfo i Lozano enlluernen la xarxa

El Palau Blaugrana, amb un canvi d'aspecte, ha continuat veient màgia blaugrana. Si el passat 11 d'octubre els barcelonistes aixecaven el trofeu de campions d'Europa sobre la pista negra de la UFEA Futsal Champions League, en aquest Barça-Cartagena de Lliga, Adolfo i Sergio Lazano també han deixat unes marques hipnòtiques. Aquesta vegada en forma de gol, que malauradament, no han trobat el camí del triomf.

El primer a delectar els espectadors, que encara no han pogut presenciar en viu el joc dels d'Andreu Plaza, ha estat el millor jugador de la passada temporada. L'1-0 (min. 6) ha concentrat quirats. El 8 culer ha superat el porter visitant amb una vaselina perfecta. Una festivitat precedida per una passada, també de mèrit, de Matheus.

Ja, en la segona meitat, Sergio Lozano, unint cap i cor, s'ha negat a veure l'empat i la superioritat dels de Duda. El capità s'ha mostrat actiu fins a assolir el premi del gol. Una diana que també ha captivat els espectadors. Una volea que quasi trenca la xarxa del Palau i que ha pertorbat la conducta dominadora del Cartagena (2-1, min. 35). Un equip que s'ha aixecat del cop i ha situat l'empat final. 

2020-10-13_FCBfutsalvsCARTAGENA_74-min

Els visitants contraresten els gols

Un inspirat Miquel Feixas ha sostingut, en més d'un tram de partit, els blaugranes. Ara bé, els de Duda han seguit capficats a trobar el forat en la porteria del 26 local. La figura de porter-jugador ha dinamitat les aspiracions anotadores dels murcians. Andresito, primer amb l'1-1 (min. 32), i Marinovic, després amb el 2-2 (min. 40), han filat el camí de l'empat final.

Protagonisme per a les noves incorporacions

La figura del 21 i la del 3 blaugranes no han estat les úniques incorporacions d'aquest curs que han participat davant l'elenc murcià. Coelho i Povill, jugador format al planter blaugrana, han format part de la rotació d'Andreu Plaza, que no ha pogut amarrar el primer triomf en Lliga. 

Després de la derrota en la primera jornada, en aquesta jornada 3, l'empat final ha fet sumar el primer punt en el caseller blaugrana en competició domèstica. Ara els barcelonistes tindran una setmana per preparar el duel a domicili davant el Còrdova. 

FITXA DEL PARTIT 

Barça, 2
Jimbee Cartagena, 2

Barça: Miquel Feixas, Aicardo, Dyego, Marcenio i Ximbinha -cinc inicial- Adolofo, Matheus, Lozano, André Coelho, Daniel, Bernat Povill i Joselito.
Jimbee Cartagena: Chemi, Mellado, Juanpi, Andresito i Solano -cinc inicial- Franklin, Jesús, Marinovic, Lucão i Waltinho. 

Gols: 1-0, Adolfo (min. 6); 1-1, Andresito (min. 32); 2-1, Lozano (min. 35), 2-2, Marinovic (min. 40).

Àrbitres: Marcos Blas i Rubén Romero. Han amonestat amb targeta groga els locals Dyego (min. 24) i Matheus (min. 26) i el visitant Mellado (min. 22) i Marinovic (min. 28). 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut