Marcenio renova per dues temporades

Marcenio renova per dues temporades

El jugador, que acabava contracte el proper 30 de juny, amplia el seu contracte amb el Club fins al 2023

El Barça i el jugador Marcenio Riberiro da Silva han arribat a un acord per renovar el contracte del jugador per dues temporades més, fins al 30 de juny del 2023. Marcenio, que farà 33 anys el proper dilluns, va arribar al Club el gener del 2019 i acabava contracte el proper 30 de juny. Marcenio ha signat la seva renovació en un acte celebrat a la llotja del Palau i en el qual també hi ha acudit el directiu responsable del Barça de futbol sala, Josep Ramón Vidal-Abarca, el director d’Esports Professionals del Club, Albert Soler, i el manager Txus Lahoz.

El jugador viu actualment la seva tercera temporada al Barça i ha guanyat una lliga (2019), dues Copes d’Espanya (2019, 2020), una Copa del Rei (2019) i una Supercopa d’Espanya (2019) vestint la samarreta blaugrana. Marcenio té el curiós rècord d’haver resultat decisiu i marcat gol en les quatre finals a partit únic que ha disputat amb el Barça.

“El somni continua”

“Estic molt content i molt feliç, ara toca seguir treballant, sento que estic en el millor Club del món i seguir dues temporades més al Barça vol dir que el meu somni de jugar aquí continua viu”, ha explicat Marcenio, que també s’ha mostrat ambiciós. “Tenim clar que el primer gran objectiu és la Champions, perquè juguem a casa i perquè és una competició molt especial, però no només això, hem de lluitar per tots els títols possibles i estem preparats per fer-ho”, diu.

El directiu Josep Ramon Vidal-Abarca, que ha presidit l’acte de renovació, ha destacat el paper de Marcenio en els dies clau. “És un jugador que sempre hi és en els moments importants, que ha marcat gols decisius i que es creix en els moments de més pressió i per això estem encantats que segueixi amb nosaltres”, ha explicat el directiu.

“S’ha guanyat la seva continuïtat amb el seu rendiment, és una peça clau per fer funcionar tot l’engranatge de l’equip i la seva arribada ens ha ajudat molt a convertir-nos en un equip guanyador”, ha explicat el manager Txus Lahoz.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut