Barça – Fútbol Emotion Zaragoza: Monòleg blaugrana (6-2)

Barça – Fútbol Emotion Zaragoza: Monòleg blaugrana (6-2)

En un partit molt complet, amb una gran pressió en la sortida de la pilota visitant, els d’Andreu Plaza superen l’últim test de pretemporada amb bona nota

Gran últim partit de pretemporada del Barça de futbol sala. Els d’Andreu Plaza han derrotat el Fútbol Emotion Zaragoza al Palau (6-2), en un partit que serveix per acabar de preparar l’inici de la temporada oficial amb bones sensacions. Esquerdinha, per precaució, i Coelho, concentrat amb Portugal, han estat les úniques baixes d’aquest partit, el darrer abans de l’inici de la Lliga.

Amb un joc molt complet, especialment en el primer temps, els blaugrana han estat els clars dominadors, amb un bon i efectiu joc ofensiu i, especialment, amb una gran pressió en la sortida de la pilota del rival.

El resultat al descans ha estat el clar reflex: 4-0. Marcenio ha fet el primer (min 7), mentre que Adolfo ha fet el segon després de reaparèixer dues setmanes després de lesionar-se (min 10). Una fantàstica jugada entre Ferrao i Lozano ha acabat amb el gol del capità, el tercer del Barça (min 17), mentre que, en una contra de Lozano, Jamur ha transformat el 4-0.

Un gran joc ofensiu decorat per Dídac, que ha intervingut poc però les vegades que ho ha fet –especialment en un parell d’ocasions de Juanqui- s’ha mostrat segur. També per Miquel Feixas, ja en el segon temps. 

A més, en aquest segon període, el Barça no ha baixat la intensitat i, malgrat la distància en el marcador, ha seguit pressionant. Marcenio ha completat el seu doblet (5-0, min 50) i, tot i que Luka i Juanqui han reduït la diferència, Dyego ha posat el definitiu 6-2 (min 39).

LA FITXA

Barça, 6
Fútbol Emotion Zaragoza, 2

Barça: Dídac, Lozano, Daniel, Matheus, Ximbinha –cinc inicial- Aicardo, Marcenio, Dyego, Ferrao, Adolfo, Povill, Joselito, Miquel Feixas.

Saragossa: Iván Bernad, Adri Ortego, Eloy Rojas, Richi Felipe, Luka –cinc inicial- Villanueva, Javi Alonso, Juanqui, Gascón, Alberto Inés. 

Gols: 1-0, Marcenio (min 7). 2-0, Adolfo (min 10). 3-0, Lozano (min 17). 4-0, Jamur en pròpia porteria (min 20). 5-0, Marcenio (min 50). 5-1, Luka (min 30). 5-2, Juanqui (min 34). 6-2, Dyego (min 39)

Àrbitre: Joel Garcia Ribera, Roberto Mamolar Calvo

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut