Povill, 100% del primer equip

Povill, 100% del primer equip

És el primer cas d'un jugador format al planter que fa el salt directe al primer equip sense una cessió prèvia i completarà una plantilla que finalment serà de quinze efectius

Bernat Povill, de només 19 anys, puja definitivament al primer equip i es queda fixe a la plantilla d’Andreu Plaza, que finalment tindrà 15 efectius, comptant també les tres cares noves d’aquesta temporada: Miquel Feixas, André Coelho i Matheus. Povill serà el dorsal número 22. Cal recordar que Povill ja va debutar amb el primer equip la temporada passada a la Champions amb només 18 anys conta el Vytis lituà i va fer un doblet. Povill ha fet tota la pretemporada amb el primer equip i ha convençut del tot al cos tècnic amb el seu rendiment durant els entrenaments i també en els amistosos contra Palma Futsal i Movistar Inter. El jugador acaba contracte el 30 de juny del 2022.

Un cas únic

El que fa diferent el cas de Povill és que es converteix en el primer jugador format al planter que fa el salt directe al primer equip, sense passar per una cessió prèvia com abans havia passat amb jugadors com Roger, Joselito, Dídac i el mateix Miquel Feixas.

Amb la incorporació de Povill, ara són quatre els jugadors formats al planter que té el primer equip: els dos porters, Dídac i Miquel Feixas, Joselito i el mateix Povill.

Un jugador polivalent

Bernat Povill té 19 anys i va arribar al Barça en categoria aleví quan en tenia només onze. Ha anat pujant tots els esglaons fins a arribar a l’elit. És un jugador molt complet i que destaca en totes les facetes del joc. Es mou molt bé sense pilota i té un toc i una tècnica exquisides. És un dels jugadors joves amb més projecció de tot el món i ja és campió d’Europa sub-19 amb Espanya. Les dues últimes temporades ja havia estat un fixe en els esquemes de Xavi Closas al Barça B.

Declaracions de Povill i Txus Lahoz

“Sóc molt culer i em sento molt identificat amb tots els valors del Club, i precisament per això ni en els millor dels meus somnis m’hauria imaginat trobar-me en aquesta situació i pujar al primer equip”, explica Povill. “Sóc jove i ara mateix sobretot puc aportar energía i ganes en una plantilla sobrada de talent i que ha d'aspirar a tot”, diu Povill.

“Povill ha aprofitat molt bé la seva oportunitat, no ha tingut vergonya i s’ha guanyat el respecte de tots, del cos tècnic i, sobretot, dels companys”, explica el manager Txus Lahoz. “És un jugador que aguanta molt bé la pressió, que és molt competitiu i que pot jugar en totes les posicions i té el plus que és molt i molt culer”, destaca el manager Txus Lahoz.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut