Entrenament a la platja per trencar la rutina

Entrenament a la platja per trencar la rutina

La sessió va constar d’una primera part de treball físic a la sorra i d’una segona part més lúdica amb partidets de futvòlei i bany al mar inclòs

Després d’una primera setmana intensa d’entrenaments al Palau i a la Ciutat Esportiva, el Barça de futbol sala ha optat per una sessió de treball ‘diferent’ a la platja de Castelldefels.

Un entrenament que ha constat d’una primera part de treball físic i una segona part més lúdica, amb partidets de futvòlei i bany al mar inclòs. En acabar, la plantilla ha celebrat el primer sopar de grup de la temporada que ha servit per donar la benvinguda a les tres cares noves –Matheus, André Coelho i Miquel Feixas-; i també per conjurar-se de cara a una nova temporada carregada de reptes, amb la Final Four de la Champions que es disputarà al Palau com a primer gran objectiu.

Andreu Plaza ha explicat el motiu del canvi d’escenari. “Ja vam fer el mateix l’any passat i és una activitat que funciona. Els jugadors necessiten estímuls perquè la pretemporada no acabi fent-se llarga i pesada. Hem d’evitar que els entrenaments acabin sent tediosos, i més ara que tenim una perspectiva d’un mes sense amistosos. Hem de buscar la fórmula perquè els jugadors estiguin motivats i involucrats, i també perquè estiguin mentalment desperts”, explica el tècnic del Barça.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut