Ferrao ja treballa amb el grup

Ferrao ja treballa amb el grup

El brasiler ha sacrificat les vacances per completar la recuperació del tendó d’Aquil·les i ha pogut començar la pretemporada amb normalitat, com un més

El 26 de novembre del 2019 Ferrao es va lesionar en una jugada fortuïta en el partit Barça-Osasuna Magna. Pocs dies després, el 2 de desembre, el jugador passava pel quiròfan per operar-se d’una d’una ruptura parcial del tendó d’Aquil·les de la cama esquerra. El confinament va endarrerir els terminis de recuperació previstos i Ferrao no va arribar a temps per disputar el play-off final de Lliga que es va disputar al juny.

Recuperació durant l’estiu

Amb l’objectiu d’estar a punt per a la pretemporada, el jugador s’ha quedat treballant durant l’estiu a la Ciutat Esportiva i només ha descansat una setmana. I gràcies a això, ara Ferrao ha pogut començar els entrenaments amb el grup. El millor jugador del món té entre cella i cella la Final Four de la Champions que es disputarà al Palau entre el 8 i l’11 d’octubre  i vol arribar a la cita en plena forma. En els propers dies, i si no hi ha cap contratemps, el jugador podria rebre l’alta mèdica definitiva.

Esquerdinha, també a punt

Esquerdinha, que també es va perdre tota la temporada passada per una ruptura dels lligaments encreuats del genoll dret, també ha començat la pretemporada en plenes condicions. El jugador ja va rebre l’alta mèdica el 21 de juny i fins i tot va viatjar convocat per a la disputa del play-off, tot i que no va arribar a jugar.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut