El Club presenta quatre fitxatges per aspirar a tot

El Club presenta quatre fitxatges per aspirar a tot

André Coelho, Matheus, Miquel Feixas i Ximbinha ja han signat i s’han fet les primeres fotografies amb la nova samarreta en presència del directiu Josep Ramon Vidal-Abarca i el director d’Esports Professionals Albert Soler

El Barça de futbol sala ha presentat aquest dimecres els quatre nous fitxatges per a la temporada 2020/21. Són tres cares noves –André Coelho, Matheus i Miquel Feixas-; i un vell conegut –Ximbinha-, que es queda definitivament després d’arribar com a cedit el passat mercat d’hivern.

Els nous fitxatges han signat el nou contracte amb el Club en presència del directiu Josep Ramon Vidal-Abarca i del Director d’Esports Professionals Albert Soler. Feixas ha firmat per quatre temporades, fins al 30 de juny del 2024, més una d’opcional; Matheus per tres temporades, fins al 30 de juny de 2023; André Coelho per dues temporades, fins al 30 de juny del 2022; i Ximbinha per una temporada, fins al 30 de juny del 2021, més una d’opcional.

Samarreta nova i dorsal assignat

Els quatre fitxatges van estrenar la samarreta de la nova temporada i ja tenen dorsal assignat. Miquel Feixas serà el 26, el mateix que portava quan jugava al filial i també a Industrias Santa Coloma; André Coelho serà el 4, el número que lluïa al Benfica; Matheus s’ha quedat el 3; mentre que Ximbinha continua amb el 99.

Declaracions dels protagonistes

André Coelho: "És la primera vegada que estic al Palau. M'agrada molt! És monstruós, molt gran i molt maco! Estic molt il·lusionat i tinc moltes ganes de començar a jugar ja perquè porto cinc mesos parat i estava desitjant començar els entrenaments".

Matheus: "Aquest moment significa molt per a mi perquè sempre va ser un somni jugar en un Club tan gran com el Barça. Estic feliç i em sento molt realitzat per estar aquí”.

Miquel Feixas: “Molt feliç de viure aquesta nova etapa al Club, ara ja al primer equip. Sento la responsabilitat d’estar al millor Club del món i defensant un escut que implica molts sentiments per a molta gent d’aquesta ciutat i de tot el món. Vinc disposat a fer-ho el millor possible, a gaudir i a deixar-me la pell i el cor per aquest equip”.

Ximbinha: “Afrontem la nova temporada amb molta il·lusió i amb moltes ganes, com sempre. Segur que lluitarem per tot. Crec que tenim un equip molt bo, hem incorporat jugadors molt bons i recuperem a Ferrao, Esquerdinha i Sergio. Tenim una plantilla molt llarga i crec que podem conquistar tots els títols de la temporada”.

Josep Ramon Vidal-Abarca: “Hem incorporat a quatre jugadors joves i que ens aportaran molta força. Són quatre fitxatges molt importants i, sobretot, esperem que ens ajudin a guanyar aquesta Champions tan desitjada per tots”.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut