Mati Rosa, del Barça i cedit al Palma Futsal

Mati Rosa, del Barça i cedit al Palma Futsal

L’argentí firma per quatre temporades amb el Barça, fins al 30 de juny del 2024, tot i que de moment seguirà cedit una temporada més al Palma Futsal

Des de l'1 de juliol Mati Rosa ja és nou jugador del Barça a tots els efectes. El pivot argentí, que té 24 anys i ha jugat les dues últimes temporades al Palma Futsal, ha signat un contracte per quatre temporades amb el Barça, fins al 30 de juny del 2024. De moment, però, Mati Rosa seguirà cedit una temporada més al Palma Futsal, complint l’acord al qual van arribar els dos Clubs el mes de setembre passat.

Mati Rosa va ser el jugador revelació de l'LNFS la temporada 2018-19, quan va marcar 26 gols en la seva primera temporada al Palma Futsal Mallorca procedent del Pescara. Aquesta darrera temporada, però, només ha pogut jugar tres partits per una ruptura al lligament encreuat del genoll dret, lesió de la qual ja està plenament recuperat.

Mati Rosa, il·lusionat

Mati Rosa s’ha mostrat feliç després de concretar-se el seu fitxatge pel Barça. “Des de que vaig arribar a Espanya tenia l’objectiu de fitxar per un Club gran i arribar al Barça és un somni, perquè considero que és el millor club del món”, assegura Mati Rosa. “Estic molt content i esperem que quan arribi l’oportunitat pugui aprofitar-la al màxim, ja estic desitjant jugar al costat de Lozano i Ferrao, que és el millor pivot del món, i també viure un partit al costat dels Dracs”, diu el nou jugador del Barça, que es declara “fanàtic del Barça, sobretot per Messi”. Sobre la cessió al Palma Futsal, Mati Rosa està convençut que serà profitosa. “És un any per tornar a agafar el ritme després de la lesió i tornar-me a sentir el jugador que era i, sobretot, treballar dur per seguir creixent com a jugador”, explica.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut