El Barça i el Corinthians acorden el traspàs de Matheus

El Barça i el Corinthians acorden el traspàs de Matheus

És un dels jugadors amb més projecció del futbol sala brasiler i mundial i firmarà amb el Club per tres temporades, fins al 30 de juny del 2023

El Barça i el Corinthians han acordat el traspàs del jugador Matheus Rodrigues Cézar da Silva, ala esquerrà internacional de 23 anys. Matheus signarà per tres temporades amb el Barça, fins al 30 de juny del 2023, un acord supeditat al fet que el jugador superi la revisió mèdica prevista per als propers dies.

Potència i gol

Matheus va néixer el 3 d’octubre del 1996 a Sao Paulo (Brasil). Ha fet tota la seva carrera professional al Corinthians, on ha guanyat una Supercopa, dues Copes de Brasil, un Campionat Paulista i dues Lligues Paulistes en les seves tres temporades com a integrant del primer equip. És un jugador esquerrà, que destaca per la seva potència i capacitat golejadora, i és considerat un dels talents amb més projecció del futbol sala brasiler i mundial.

“Estic molt feliç de fitxar pel Barça. Vull ajudar al Club i als meus nous companys a seguir el camí dels títols”, ha dit Matheus en les seves primeres paraules com a blaugrana.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut