El Barça fitxa Miquel Feixas fins al 2024

El Barça fitxa Miquel Feixas fins al 2024

El Club diposita l’import de la clàusula de rescissió del jugador a la RFEF i Feixas torna després de guanyar experiència a Primera Divisió i convertir-se en un dels porters més destacats de la lliga a l’Industrias Santa Coloma

Torna Miquel Feixas. El Barça ha arribat a un acord amb el porter català fins al 30 de juny del 2024, ampliable a una temporada més, després que el Club hagi dipositat l’import de la clàusula de rescissió del contracte del jugador amb Industrias Santa Coloma a la RFEF. L’acord definitiu està supeditat al fet que el jugador superi la revisió mèdica prevista per als propers dies.

Miquel Feixas és un porter de 22 anys, que va néixer a Barcelona el 4 de setembre del 1997, format a les categories inferiors del Barça entre el 2012 i el 2018, i que ha jugat les dues últimes temporades a l’Industrias Santa Coloma, on ha guanyat experiència a Primera Divisió i s’ha convertit en un dels porters més destacats de la lliga. També ha estat internacional en categories sub-18 i sub-21. Com a jugador, Feixas destaca sobretot per la seva agilitat sota els pals i domini del joc amb els peus.

Feixas va arribar al Club en categoria Cadet i amb el Barça va guanyar tres campionats d’Espanya juvenils i la lliga de Segona Divisió amb el Barça B la temporada 2016/17. Feixas va arribar a debutar amb el primer equip quan només tenia 18 anys i era juvenil, en un partit de lliga contra el Jumilla disputat al Palau el 18 de setembre del 2015. Ja amb Andreu Plaza a la banqueta, que també el va dirigir al filial, Miquel Feixas va ser el tercer porter del primer equip les temporades 2016/17 i 2017/18 abans de la seva marxa a l’Industrias Santa Coloma.

“Estic molt feliç de tornar a casa”

En les seves primeres paraules com a jugador del Barça, Feixas ha reconegut que compleix un objectiu vital tornant al Club on es va formar. “Estic molt feliç de tornar a casa, al club de la meva ciutat i al club de la meva vida on vaig estar sis anys. Ara, i després de dos anys a Santa Coloma, crec que torno com un jugador molt més madur. Serà un plaer defensar aquest escut i aquests colors una altra vegada i estic impacient per tornar a estar amb tots vosaltres al Palau. Segur que equip i afició, tots units, serem un per assolir tots els objectius, guanyar títols i passar-nos-ho bé”, ha dit Miquel Feixas.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut