Andreu Plaza: “Mental i físicament necessitàvem tornar”

Andreu Plaza: “Mental i físicament necessitàvem tornar”

El tècnic explica que l’equip respira ganes i il·lusió en la represa dels entrenaments

El Barça de futbol sala ha tornat aquesta setmana a l’activitat amb entrenaments individuals a l’aire lliure als camps de futbol de la Ciutat Esportiva. Andreu Plaza ha fet balanç d’aquest retorn a l’activitat, orientat a la disputa dels play-off exprés que encara no tenen data definitiva.

“Afrontem una superpretemporada”

“Mental i físicament necessitàvem tornar després de dos mesos a casa, tots estem molt contents de tornar als entrenaments i l’equip respira ganes i il·lusió”, explica Plaza. El tècnic s’ha mostrat satisfet amb la forma física que han demostrat els jugadors en aquesta tornada. “Tothom ha fet els deures i ningú s’ha deixat anar, l’equip està físicament bé i això és molt important tenint en compte que la nostra perspectiva és la de tornar a competir”, ha dit el tècnic.

“Estem en dinàmica de retorn a la competició, tot i que els play-off encara no tenen data”, ha dit Plaza sobre el pla de treball. “No és una minipretemporada, és una superpretemporada, perquè portem dos mesos aturats i és complicat perquè és nou per a tots”, ha reconegut. Sobre el play-off exprés, Plaza ha remarcat que “ens jugarem la Lliga i la plaça a la Champions en només tres partits i hem d’estar molt mentalitzats, perquè el format és el que és i hem d’afrontar la competició com si fos una Copa perquè no hi ha marge d’error”, explica.

L’aturada de la competició va arribar just després que l’equip guanyés la Copa d’Espanya a Màlaga. Ara, dos mesos després, el grup torna a l’activitat i Plaza confia que l’equip mantingui la inèrcia guanyadora. “La sensació és com si no hagués passat el temps, que acabem de guanyar la Copa d’Espanya i mentalment l’equip està convençut que continuarem en bona dinàmica”, diu el tècnic. “El grup està convençut que estem en disposició de continuar una temporada que es preveia brillant”, explica.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut