Daniel:

Daniel: "Tenim moltes ganes de tornar a entrenar i competir"

El de Sao Paulo veu amb bons ulls la proposta de play-off exprés, però avisa que la salut és el més important i que s'ha de ser estricte en el compliment dels protocols sanitaris

Daniel ja veu una mica de llum al final del túnel. Després de dos mesos d'aturada de la competició, l'RFEF ha proposat un format de play-off exprés per acabar la temporada i això significa que la tornada a l'activitat de l'equip serà imminent.

Entrevista completa amb Daniel

Tens ganes de tornar a la competició?

No només jo, tots tenim moltes ganes de tornar als entrenaments i a la competició. Competir és el que ens motiva i el que ens fa il·lusió, i ja tenim moltes ganes de guanyar, de tocar pilota una altra vegada.

Com has portat aquestes setmanes de confinament i entrenaments a casa?

Al cap i a la fi a casa som afortunats, perquè estem tots bé i això és el més important. Les primeres setmanes de confinament han estat dures, perquè ens hem hagut d'adaptar a una vida i a unes rutines completament noves. Ara ja és una mica diferent, hem trobat el nostre ritme i el fet de poder començar a sortir una mica al carrer ens ajuda molt a tots.

Com afronta l'equip aquest play-off exprés que ha proposat l'RFEF per acabar la competició?

Com que no tenim temps d'acabar la Lliga regular crec que la solució del play-off exprés és positiva, perquè sempre és millor acabar-ho tot a la pista i decidir-ne qui es el campió. D'altra banda, recuperarem peces clau com Ferrao, Esquerdinha i Lozano, i, sincerament, crec que tenim moltes opcions de guanyar la Lliga.

Quins aspectes s'han de tenir més en compte a l'hora de preparar la tornada a la competició?

Són molts aspectes a tenir en compte. El més important és la salut i hem de complir tots els protocols sanitaris. És molt important que siguem molt estrictes en aquest punt. I també hem de tenir cura amb les lesions, perquè són molts dies sense entrenar i sense competir. Serà difícil i hem d'anar a poc a poc.

Per al grup serà com començar des de zero o serveix tot el que s'ha fet fins ara?

Per al grup no serà com tornar a començar de zero. L'equip estava en ratxa i teníem una mentalitat forta i guanyadora. Hem d'agafar aquesta inèrcia novament, perquè sabem que costa molt guanyar títols i sempre que anem guanyant ho hem d'aprofitar. També hem de corregir alguns errors i enfortir el grup. Els jugadors són els mateixos, tenim una plantilla boníssima i anem pel bon camí.

El fet d'haver guanyat la Copa us dona més confiança per afrontar el que ve?

És clar que sí! Ens dona moltíssima confiança saber que podem guanyar i tenir aquesta motivació de saber què fer en els moments importants dels partits. Però hem de ser humils. Hi ha altres equips que es preparen per competir igual que nosaltres i ens poden guanyar. La confiança està bé, però amb un límit.

T'imagines un play-off molt semblant a la Copa?

Serà molt semblant, però amb una diferència. Estarà tot molt igualat, perquè serà com estar en pretemporada i no sabem en quin punt arribarem els equips i com estarem de fins. És igual per a tots els equips, però està clar que és una oportunitat d'or per als equips considerats menys grans.

Quina nota et poses en la teva primera temporada al Barça i per què?

Em poso un 6-7. Ha estat una bona primera temporada, però sempre puc millorar i per això em poso aquesta nota. Jo, individualment, sempre em proposo evolucionar, és la meva filosofia de vida i l'aplico també en el joc. La primera temporada sempre costa una mica més per l'adaptació i per aquest motiu sempre penso que puc millorar.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut