La Lliga es decidirà amb un play-off exprés

La Lliga es decidirà amb un play-off exprés

L'RFEF dona per acabada la Lliga regular i els vuit primers es disputaran el títol amb un play-off exprés en una única seu i a porta tancada, si l’evolució de la pandèmia ho permet

La Comissió Delegada de l'RFEF ha aprovat la proposta de donar per acabada la Lliga regular i que els vuit primers classificats es disputin el títol amb la disputa d’un play-off exprés en una única seu, a porta tancada, i amb un interval de 72 hores mínim entre partit i parit. L'RFEF especifica que aquesta proposta està condicionada a l’evolució de la pandèmia i a les recomanacions del Ministeri de Sanitat i del CSD.

Barça-Llevant, als quarts de final

Els emparellaments del play-off exprés, que es en principi es disputaria a partit únic a falta de concretar definitivament el format, quedarien així: Barça (2) vs Llevant (7), i Valdepeñas (3) vs Osasuna Magna (6), per una banda del quadre; i Movistar Inter (1) vs Jaén (8), i ElPozo (4) vs Palma Futsal (5), per l’altra banda del quadre.

La proposta també preveu que en els partits de play-off, i en cas d’empat, no hi hagi ni pròrroga ni penals, i donar per guanyador l’equip millor classificat durant la Lliga regular.

 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut