Juanjo i Dídac, amb els porters de la base

Juanjo i Dídac, amb els porters de la base

En la trobada virtual s’han tractat diferents temes específics com la tolerància a l’errada, la presa de decisions i les rotacions sota els pals

Els porters de la base han mantingut una xerrada virtual amb els seus referents del primer equip en una trobada organitzada pel director formatiu Jordi Torras. Dídac i Juanjo s’han mostrat propers i participatius en tot moment, i han respost a totes les preguntes formulades.

En la xerrada també hi han participat els entrenadors de porters Julio Gracia i Guillem Puchal, i ha comptat amb la presència de tots els porters dels equips formatius: Àlex Lluch i Óscar de la Faya (Barça B); Àlex Royo i Oscar Dirul (juvenil), Martí Antolín, Pau López i Joan Bosch (cadet); Gerard Álvarez i Eric Díaz (infantil); i Gerard Cano i Cauan Avelar (aleví).

La fortalesa mental, clau

Entre els temes que s’han tractat, destaca per sobre de tots la tolerància a l’errada. “S’ha de controlar l’ansietat que genera el fet de cometre una errada puntual i ser capaços de canviar ràpidament el xip”, ha explicat Dídac. “Amb els anys un aprèn a tolerar millor les errades, l’experiència és clau en aquest sentit”, ha afegit Juanjo.

Jordi Torras també ha donat la seva visió des de l’òptica del jugador. “Tots fallem, però una errada en un porter es veu molt més que en un jugador, i heu d’estar preparats per superar la pressió que això suposa”, ha argumentat el director formatiu.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut