Cimera de tècnics del Barça de futbol sala

Cimera de tècnics del Barça de futbol sala

Andreu Plaza, Xavi Closas, Jordi Torras i Miguel Andrés es reuneixen amb els entrenadors dels equips formatius per fomentar la cohesió del grup i planificar el futur

Tots els entrenadors del Barça de futbol sala, des del primer equip i fins l’aleví, s’han trobat en una reunió virtual que també ha comptat amb la participació del director formatiu Jordi Torras. La trobada ha servit principalment per mantenir viu l’esperit d’equip i també per començar a planificar el proper curs, un cop la FCF ha confirmat la suspensió de totes les competicions de base.

La reunió virtual de tècnics ha comptat amb els següents participants: Andreu Plaza i Miguel Andrés (primer equip); Xavi Closas, Òscar Alonso i Xavi Riera (Barça B); Pep Ruiz, Albert Calonge i Roger Bonet (juvenil); Martí Graells i Guillem Puchal (cadet); Juan Carlos López i Pablo Strauss (infantil); Sergi Altisent i Jordi Dalmau (aleví); i Jordi Torras (director formatiu).

Jordi Torras: “La cohesió del grup és fonamental”

“El motiu principal de la reunió era el de retrobar-nos i veure’ns les cares, amb el plus afegit de la presència dels tres referents tècnics de la secció com són Andreu Plaza, Miguel Andrés i Xavi Closas. Va ser una xerrada molt positiva i amb molts temes oberts. Vam parlar de com es treballava abans la base i com s’està treballant ara, i vam plantejar-nos quin ha de ser el camí a seguir i com volem que sigui el futur del Barça de futbol sala. Vam participar tots i va ser una iniciativa molt positiva per la cohesió del grup i per mantenir viu el contacte”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut