Converses d’Instagram: Roger & Adolfo

Converses d’Instagram: Roger & Adolfo

Els dos han lamentat que el confinament hagi tallat d’arrel el bon moment de l’equip i han respost a les preguntes dels usuaris amb bon humor i demostrant una gran complicitat entre ells

Roger i Adolfo han estrenat les converses entre jugadors al compte d’Instagram del Barça de futbol sala. Roger ha exercit d’amfitrió i ha portat la iniciativa de la conversa. L’excusa de la trucada? Que “volia saludar” el segon millor jugador del món de futbol sala.

“Encara no m’ho crec”

Adolfo ha reconegut sentir-se molt afalagat pel reconeixement. “No m’ho esperava, la veritat, ja va ser una sorpresa la nominació i encara més el fet de quedar segon darrere de Ferrao”, ha manifestat el colomenc. “Sempre he dit que el més important són els títols col·lectius, però està clar que és un orgull molt gran veure el teu nom en una llista entre els millors del món i és un premi al sacrifici i l’esforç de tota una vida dedicada al futbol sala”, ha explicat Adolfo.

“Estàvem en el millor moment”

Tot i que han restat importància als temes esportius en un context de crisi sanitària com l’actual, Roger i Adolfo també han lamentat que el confinament hagi tallat d’arrel la bona dinàmica de l’equip, que venia de guanyar la Copa d’Espanya i havia de disputar la Final Four de la Champions a finals d’abril.

“Portàvem una inèrcia guanyadora molt clara i ens trobàvem en un bon moment per afrontar el repte de guanyar la Champions”, ha remarcat Roger. En el mateix sentit s’ha expressat Adolfo. “No només a nivell personal, l’equip també havia demostrat un nivell molt gran de maduresa i, a més, quedava molt poc perquè tornés un jugador molt important com Esquerdinha que portava lesionat des de l’inici de la temporada”, ha comentat el colomenc.

Sobre el futur de la competició, Roger i Adolfo adopten una actitud pràctica. “Ara no queda una altra cosa que seguir entrenant, cadascú des de casa seva, per quan arribi el moment de tornar a la competició estar el més ben preparats possible”, reconeix Adolfo.

Intercanvi de preguntes

En la part final de la conversa, Roger i Adolfo s’han intercanviat preguntes sobre futbol sala i han fet algunes confessions de vestidor amb la complicitat dels usuaris que preguntaven. Per exemple, Adolfo ha assenyalat el seu excompany a l'Industrias Dani Salgado com el seu gran referent en el món del futbol sala, mentre que Roger ha desvelat que Mario Rivillos és el jugador més bromista del vestidor i Dídac i Joselito, els més maniàtics. Els dos han tornat a coincidir a dir que tenen una espineta clavada: la Champions. Esperem que tot torni a la normalitat el més aviat possible i es puguin treure l’espineta aquesta mateixa temporada. Seria el millor regal per a tots els culers.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut