Ferrao, Plaza i el Barça, els millors del món del 2019

Ferrao, Plaza i el Barça, els millors del món del 2019

El pivot brasiler destrona Ricardinho i es converteix en el segon jugador del Barça que guanya el premi després que Lozano ho aconseguís el 2013

Triplet del Barça als Futsal Awards 2019, els premis que organitza el portal Futsalplanet.com per reconèixer els millors del món en futbol sala.

El Barça ha estat distingit com a 'Millor Club del Món del 2019' de futbol sala, agafant el relleu del Movistar Inter que va obtenir el guardó del 2018. És la tercera vegada que el Barça guanya aquest premi de millor club del món, després que el Club ja obtingués el mateix reconeixement els anys 2012 i 2014. Els mèrits per guanyar el premi són inqüestionables: el Barça va guanyar el pòquer de Lliga, Copa d’Espanya, Copa del Rei i Supercopa d'Espanya el 2019, i també es va classificar per a la Final Four de la Champions, tot i que va caure en semifinals contra el Kairat.

En l'aspecte individual, Ferrao ha obtingut el premi al ‘Millor Jugador del Món del 2019’, destronant Ricardinho, que havia guanyat les últimes cinc edicions dels Futsal Awards. Ferrao es converteix en el segon jugador del Barça que obté aquest reconeixement. El primer va ser Sergio Lozano el 2013. El domini de Ferrao el 2019 va ser inqüestionable: als títols guanyats, s’hi ha de sumar que va ser Pitxitxi i MVP de la Lliga, i també va ser MVP de la Copa d’Espanya i la Copa del Rei.

Més premis. L’entrenador Andreu Plaza ha obtingut el reconeixement com a ‘Millor Entrenador de Club del 2019', una distinció que l’any passat va guanyar l’exinterista Jesús Velasco. Plaza, l’artífex del pòquer del 2019, és el segon entrenador del Barça que guanya aquest premi després que Marc Carmona ho aconseguís el 2012.

Cal destacar, també, que Adolfo Fernández ha acabat segon en la votació com a ‘Millor Jugador del Món del 2019' i que Juanjo Angosto també ha acabat segon en la votació com a ‘Millor porter del Món del 2019'.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut