Marcenio, novetat per al derbi

Marcenio, novetat per al derbi

El brasiler torna a la convocatòria just un mes després d’operar-se d’una fractura a la clavícula, mentre que Boyis serà baixa per lesió

Una de freda i una de calenta en la convocatòria de Plaza de cara al derbi. El tècnic recupera Marcenio, que ha rebut l’alta mèdica just un mes després d’operar-se d’una fractura a la clavícula dreta; i perd Boyis, que s’estarà unes tres setmanes de baixa per una ruptura fibril·lar a l’adductor de la cuixa esquerra. També torna a la llista Daniel, que es va perdre l’últim partit per unes molèsties al genoll esquerre. La convocatòria és de 13 jugadors, amb les baixes de Boyis i Esquerdinha, i Plaza haurà de fer un descart després de l’escalfament.

Declaracions d’Andreu Plaza

Andreu Plaza reconeix que és inevitable pensar en la Champions per la importància de l’objectiu, però demana als seus jugadors que durant 24 hores se centrin en el derbi.

“Arribem amb confiança, però els derbis sempre són partits molt oberts. Venim de perdre la final de la Copa Catalunya i les dues últimes visites allà hem guanyat per la mínima i patint molt. No crec que ara sigui diferent, segur que serà molt igualat i hem de donar el 100% per intentar guanyar”, diu el tècnic.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut