La defensa del títol comença a Cartagena

La defensa del títol comença a Cartagena

El Barça s’haurà de sobreposar a les baixes d’Esquerdinha, Lozano i Dídac en el debut a la lliga a la pista de l’únic equip a qui no va ser capaç de guanyar la temporada passada

Difícil debut del Barça a la lliga a la pista del Cartagena, l’únic equip que se li va resistir la temporada passada al campió de lliga amb un empat al Palacio de los Deportes (5-5) i una derrota al Palau Blaugrana (4-5). El Cartagena és un equip dissenyat per jugar play-off amb una plantilla de molt nivell en la qual sobresurten jugadors com Bateria, Eka, Juanpi i Thalles.

Condicionats per les baixes

El Barça, per la seva banda, afronta el partit amb la baixa d’última hora de Sergio Lozano, que se suma a les absències ja conegudes d’Esquerdinha i Dídac Plana. La novetat a la convocatòria és la presència de Roger, mentre que Rivillos queda fora per decisió tècnica. La baixa de Dídac la cobreix el porter del filial Àlex Lluch, que ja va debutar amb el primer equip en el partit de la Copa Catalunya contra el Futsal Mataró.

“Estarà molt car guanyar partits”

Andreu Plaza reconeix que les baixes condicionen a l’equip en aquest inici de lliga. “Són jugadors d’un pes molt alt a l’equip i els trobarem a faltar”, reconeix el tècnic. Plaza també recorda que l’equip fa dues temporades que no guanya a Cartagena i adverteix que la lliga està cada vegada més igualada. “Estarà molt car guanyar partits, el nivell dels equips ha pujat molt i tocarà estar molt concentrats i molt atents sempre sabent que tots els rivals són molt complicats”, avisa.

També ha parlat Jesús Aicardo a la prèvia del partit. “Tota la plantilla hem de donar una passa endavant perquè no es notin les baixes d’Esquerdinha i Lozano”, explica Aicardo. “Ens espera un debut molt difícil en una pista complicada i contra un rival molt expert, estem advertits de la temporada passada i hem de mantenir la concentració durant els 40 minuts per aconseguir els tres punts”, diu Aicardo a les portes del debut a Cartagena.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut