La Copa Catalunya, últim test abans de la lliga

La Copa Catalunya, últim test abans de la lliga

El Barça s’enfrontarà al Futsal Aliança Mataró en les semifinals que es disputaran aquest dimarts a Sabadell (21:15h, Esport3)

Després de guanyar la Supercopa i a les portes de l’inici de la lliga, el Barça de futbol sala afronta la defensa del títol de la Copa Catalunya aquesta setmana a Sabadell. La competició es disputarà sota el format de Final Four entre demà dimarts i dimecres, i el Barça disputarà les semifinals contra el Futsal Aliança Mataró (dimarts 10/9, 21:15h, en directe Esport3). L’altra semifinal enfrontarà l’Industrias Santa Coloma contra el FS Salou (dimarts 10/9, 19h). En cas de classificació, la final es disputaria el dimecres dia 11/9  a les 21:15h, també en directe per Esport3.

Convocatòria de luxe

Andreu Plaza ha convocat a tots els disponibles del primer equip per a la disputa de la Copa Catalunya. Així doncs, el Barça afrontarà la competició amb l’equip de gala i les úniques baixes dels lesionats Dídac i Esquerdinha. El tècnic ja ha confirmat que farà rotacions i donarà entrada a Boyis, Arthur i Roger, que es van quedar sense jugar la Supercopa. El Barça anirà a totes per continuar amb l’hegemonia a la Copa Catalunya. Els blaugranes són els grans dominadors de la competició amb 10 títols, els últims 6 aconseguits de forma consecutiva i sempre en una final contra l’Industrias Santa Coloma.

Missatge de Plaza

“Està clar que Esquerdinha és un jugador molt important i difícil de substituir, però tenim una plantilla llarga de quinze jugadors precisament per afrontar situacions com aquesta”, ha dit Plaza a la prèvia. “De moment descartem fitxar a ningú, confiem en els jugadors que tenim i els menys habituals ara tenen l’oportunitat de fer una passa endavant i guanyar-se el lloc”, ha explicat el tècnic a la prèvia.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut