Il·lusionats, sí; pressionats, no

Il·lusionats, sí; pressionats, no

El tècnic Andreu Plaza i Ferrao apel·len a la “maduresa” de l’equip per fugir de la “sobreexcitació” a la prèvia del partit definitiu contra ElPozo

Només falten 48 hores. El Barça Lassa de futbol sala es troba davant d’una oportunitat única per reconquerir un títol de lliga que fa sis anys que no es guanya. Serà contra ElPozo en el cinquè i definitiu partit de la final, i amb el factor pista a favor (dissabte, 21h, Esport3/Tdp/LaLigaSportsTV).

El tècnic Andreu Plaza i Ferrao viuen amb confiança i amb un punt de calma les hores prèvies al partit. “Només estic segur d’una cosa: competirem i donarem la cara”, ha dit Plaza en roda de premsa. “Pressió? No ens hem de sentir obligats, ens hem de sentir recolzats per la nostra gent i estem convençuts que estarem a l’alçada”, ha explicat el míster del Barça Lassa. En el mateix sentit s’ha expressat Ferrao. “El suport de l’afició ens pot donar ales en els moments complicats i això pot marcar la diferència”, assegura el pivot brasiler.

L’experiència és un grau

Fa dues temporades, en el quart partit de la final 2016/17 contra Movistar Inter, el Barça ja va desaprofitar un match ball al Palau per guanyar la lliga. I els jugadors i el cos tècnic blaugrana encara tenen molt present aquell partit a dia d’avui. “Ara som un equip més madur, és la principal diferència entre aquell Barça de fa dos anys i el d’ara”, explica Plaza. Una prova d’això són les paraules de Ferrao. “Hem d’evitar la sobreexcitació i mantenir la calma per llegir bé el partit”, diu el brasiler. “A aquestes alçades és complicat que cap dels dos equips ens sorprenguem, però una de les claus serà millorar la defensa de les seves jugades d’estratègia”, avisa Plaza.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut