5. Boyis

TANCA

201908-Futsal-Jugadors-Web-1920x1080_01-5
Boyis és un dels millors defensors de la Lliga. És un tanca fort, contundent i amb gran habilitat defensiva, qualitats que combina amb arribada i un gran xut

Boyis va començar la carrera a la seva Còrdova natal, a les files del CDFS Ategua, on va jugar des del 2010 fins a l’any 2012. La seva qualitat va cridar l’atenció del Montesinos Jumilla, que el va incorporar a l’inici de la temporada 2012/13. Gràcies a les bones actuacions al conjunt murcià va protagonitzar un salt de qualitat, signant per el Jaén Paraíso Interior a l’inici de la temporada 2015/16.

Allà, a prop de casa seva, s’ha confirmat com un dels millors jugadors de la LNFS. Capità i ànima de la millor època del conjunt andalús, lidera l’equip cap a la consecució d’una Copa d’Espanya al costat d’un altre blaugrana com Dídac Plana. Després dels èxits assolits a Jaén, a final de la temporada 2017/18 anuncia que no continuaria a l’equip.

El jugador cordovès arriba al Barça Lassa durant l’estiu de l’any 2018 consagrat com un dels millors jugadors de la Lliga amb l’objectiu d’augmentar la qualitat de la plantilla d’Andreu Plaza.

PERFIL TÈCNIC

Boyis és un tanca eminentment defensiu i un treballador incansable. És dels millors defensors de pivots de la competició, i és un jugador que participa activament en la defensa i l’atac de l’equip, i que hi suma una gran capacitat d’arribada.

Lloc de naixement
Doña Mencía (Còrdova)
Data de naixement
26/12/1989
Pes
78kg
Alçada
180cm

Totes les notícies

Vídeos

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut