Triomfs en el formatiu del futbol sala

Infantil, Aleví i Cadet guanyen amb autoritat i el Juvenil s’emporta el derbi amb Industrias

Nova jornada dels equips més petits del futbol sala formatiu blaugrana, on els tres més petits: Aleví, Infantil i Cadet, van assolir triomfs amplis i l’equip Juvenil va superar, en un partit vibrant a Industrias Santa Coloma.

Partit vibrant del Juvenil

L’equip Juvenil es va imposar per 7 a 4 a Indsutrias Santa Coloma. L’inici va ser de clar domini local amb atacs sòlids i defensa segura que feia que les ocasions anessin arribant poc a poc a la vegada que Industrias ni arribava a la portería blaugrana. Així doncs en el min 17 (Garcia), 13 (Dani de gran volea) i 12 (Puigvert) situaven un 3 a 0 que feia justícia. A 3 min del final, una errada en la sortida de pilota per excès de confiança, generava una sèrie de rebots dins l'àrea que acabaven amb gol en pròpia porteria. A falta de 0,7 segons un Doble penal blaugrana posava el 3 a 2 a la mitja part.

La segona part ha estat més tensa i igualada, on per moments, Industrias ha portat més el ritme del partit i on el Barça no estaba cómode en atac en cap moment. Als 30 segons de començar, Industrias posava el 3 a 3. 40 segons després i en gran combinació amb pivot, Garcia, el Barça marcava el 4 a 3. A falta de 6min, en gran jugada individual Rachid posava el 5 a 3. Faltan 3:30 i ja amb porter jugador, Industrias retallava(5-4). El bon treball defensiu donava el 6 a 4 (Garcia) i 7 a 4 (Iker de camp a camp) en l'últim minut de partit.

El cadet guanya còmodament davant l’Aixam Sant Cugat

El Barça va sortir disposat a imposar el seu joc des dels primers minuts de joc. Quan només es portaven jugats uns quants segons, una bona jugada col·lectiva, els blaugranes inauguraven el marcador. Les ocasions es succeïen sobre la porteria visitant, però el marcador seguia reflectint un inquietant 1 a 0. Els últims 5 minuts d’aquesta primera meitat, l’efectivitat barcelonista va millorar i gràcies a aquest fet marcaven 3 gols seguits que semblaven sentenciar l’encontre abans que els jugadors enfilessin el camí dels vestidors.

A la represa, el guió va seguir sent el mateix, domini barcelonista. Més encara, quan no es portava ni un minut d’aquest segon acte, els nois de Martí Graells i Guillem Puchal ampliaven la diferència. Tot i que el partit semblava sentenciat, els blaugranes van seguir intensificant la seva pressió i el seu joc. Els gols van anar caient fins a un resultat final de 8 a 0, per continuar líders.

Barça: Martí, Toni, Víctor, Dani i Marc–5 inicial- També van jugar: Joan, Pau Codony, Adrián, Magí, Roger, Eudald i Pol

GOLS:1-0 Víctor (min 1), 2-0 Marc (min 15), 3-0 Adrián (min 18), 4-0 Pau Codony (min 18), 5-0 Toni (min 21), 6-0 Víctor (min 27), 7-0 Marc (min 36), 8-0 Toni (min 40).

Qui també segueix líder és l’equip Aleví que va resoldre el seu viatge a Andorra, imposant-se per 0 a 15 el Sant Julià. Qui ocupa el segon lloc de la classificació és l’equip Infantil que també va obtenir un triomf folgat (11-0) davant el Prosperitat, en un partit jugat a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.