Barça Atlètic – Betis B: Dia gran per al filial

Barça Atlètic – Betis B: Dia gran per al filial

Els blaugranes amb una victòria deixarien la permanència a tocar

El Barça Atlètic rep aquest dissabte (16.00h), en directe per Futsalmafer, al Reial Betis B, en un partit que pot apropar a l’equip entrenat per Sergi Altisent a l’objectiu de la permanència. El filial, que ve de guanyar els dos últims partits davant l’Antequera (6-5) i el Zaragoza (5-8), arriba al duel de la Ciutat Esportiva com a dotzè classificat amb 26 punts, sis més que els andalusos que, actualment, marquen la zona de descens amb 22 punts.

Amb tot a per la permanència

Amb el primer equip havent jugat divendres (20.30h), Sergi Altisent podrà comptar amb tots els seus jugadors per al partit vital d’aquest dissabte a excepció de Quim Gassó, Albert Ortas i Álvaro Muinelo, que seran baixes per lesió.

El duel corresponent a la jornada 28 del campionat pot sentenciar la permanència de forma matemàtica per als blaugranes. Quan faltaran dues jornades per finalitzar, si el conjunt de Sergi Altisent suma els tres punts davant el filial del Betis, pot estar matemàticament salvat si, en el duel entre Mengíbar i Playas de Castellón, els dos conjunts empaten.  

Dinàmiques oposades

El Barça Atlètic ve de sumar dues victòries en els últims dos partits que ha disputat, l’última, dissabte passat a la pista del Full Energía Zaragoza per 5-8.

Els blaugranes reben a un rival que ve d’empatar (3-3) davant l’Unión África Ceutí, però que només ha sumat un triomf dels últims cinc partits que ha disputat. Els jugadors entrenats per Ramón Martínez son catorzens a la classificació amb 22 punts, en plena lluita per la permanència.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut