L’Aleví guanya la primera lliga de la temporada

L’Aleví guanya la primera lliga de la temporada

El Barça Atlètic també va aconseguir una victòria vital en la lluita per la permanència a casa contra l’UMA Antequera (6-5)

Ja tenim el primer campió de lliga del futbol sala formatiu. És l’Aleví, que no va fallar i va superar l’Eixample per 10-3 en el primer match-ball per guanyar el títol a cinc jornades pel final. El premi a una temporada extraordinària va ser una celebració improvisada i preciosa amb els jugadors del primer equip, que just es preparaven per a una sessió d’entrenament.

Importantíssima victòria del filial

La segona gran notícia de la jornada va ser el triomf per 6-5 del Barça Atlètic contra l’UMA Antequera en un partit que era importantíssim per seguir vius en la lluita per la permanència. Tapias, amb un hat-trick, Pol Cano amb un doblet i Quim Gassó van ser els autors dels gols de la victòria. 

Ara el Barça Atlètic surt del descens i és tretzè. Els seus grans rivals per la permanència són el Leganés, que té un punt més que el Barça; el Betis B, dos punts per sota del Barça; i el Mengíbar, quatre punts per sota del Barça, quan només falten 4 jornades pel final del campionat. Dels quatre, baixaran dos i dos salvaran la categoria.

atl_antequera

L’Infantil i el Cadet, líders

De la resta de la jornada destaca la doble victòria del Cadet a la pista de l’Olesa (2-6) i a casa contra l’Eixample (4-2); i les victòries de l’Infantil contra l’Eixample (6-3) i del Juvenil contra el Club Natació Sabadell (9-2). L’Infantil i el Cadet són líders, i el Juvenil és segon, tres punts per darrera de l’Industrias.

Trobada de capitans

Per últim destacar la trobada de capitans de tots els equips del fubol sala formatiu del Barça amb Sergio Lozano, una iniciativa liderada pel Centre d’Excel·lència del Club i que també s’ha fet a les seccions de bàsquet i d’handbol, i que es vol fer extensiva a la resta d’esports. Lozano va liderar una master class de lideratge en la qual les paraules “treball i sacrifici” van tenir un paper preponderant venint la lliçó de qui venia, un esportista que és un exemple de superació i que segueix a l’elit després de superar quatre greus lesions al genoll dret. 

capis_horitzontal

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut