Barça Atlètic – Sala 5Martorell (2-2): Un punt per continuar lluitant

Tercer empat consecutiu dels blaugranes que continuen vius en l’objectiu per la permanència

El Barça Atlètic ha sumat el tercer empat consecutiu a la lliga, en el duel de la jornada 24 davant el Sala 5 Martorell. El derbi català de segona ha acabat amb empat després d’un partit molt disputat.

Els blaugranes han vist com el Martorell s’avançava al marcador als quatre minuts de partit, però han reaccionat ràpidament amb el gol de Quim Gassó.

Ja a la segona meitat el conjunt de Sergi Altisent s’ha posat per davant gràcies al gol de Roger al minut dotze. Però la reacció, aquest cop del Martorell, ha arribat al cap de dos minuts quan Abdel, posava l’empat al marcador.

Els últims minuts han estat de màxima igualtat amb ocasions per ambdós equips. Els blaugranes han tingut bones ocasions per poder endur-se el partit, però Pau López ha estat protagonista amb una gran aturada en l’última jugada, que ha permès sumar un punt al filial blaugrana.

Sabent patir

La primera meitat ha començat molt elèctrica, l’energia d’un derbi es feia present a la pista i és que els dos conjunts han sortit amb molta intensitat. Puigvert, amb una gran acció individual, ha generat la primera ocasió clara pels de Sergi Altisent en el primer minut de partit.

Als cinc minuts de joc, Pau López ha estat protagonista després d’aturar fins en 4 ocasions les arribades del Martorell, que vivia els millors minuts de partit. Precisament els visitants s’avançaven al marcador quatre minuts més tard gràcies a Adri Térmens (0-1).

La reacció dels blaugranes no s’ha fet esperar, als 30 segons, Quim Gassó igualava el marcador (1-1) pel Barça que no volia perdre la cara al partit.

Quan faltaven 8 minuts pel descans, després del temps mort, el partit ha entrat novament en un intercanvi d’ocasions entre els dos equips, on novament Pau López ha tingut un paper destacat. Tapias ha tingut l’ocasió més clara pels blaugranes, que han arribat al descans amb 1-1 al marcador.

Punt de mèrit

La segona part ha començat amb més respecte entre els dos equips. Roger als tres minuts de la represa ha tingut una molt bona ocasió que ha aturat Beumala. Tot i les ocasions del filial blaugrana el Martorell atacava amb molt de perill, fins que Kokoro, amb un xut potent, enviava la pilota al pal, iniciant la reacció dels blaugranes, que ha culminat amb el gol de Roger, a falta de nou minuts per acabar el partit (2-1).

El Sala 5 Martorell ha tornat a empatar el partit gràcies a un gol d’Abdel quan faltaven sis minuts per acabar el partit.

Els últims cinc minuts els jugadors de Sergi Altisent han tingut vàries ocasions per poder endur-se als tres punts però no han tingut encert.  Pau López ha aturat un xut quan faltava 0,4” segons per acabar el partit, una aturada de mèrit que ha permès sumar un punt als blaugranes.

Amb aquest empat, el Barça atlètic suma 20 punts i es situa dotzè a l’espera dels resultats dels seus rivals directes.