El Barça Atlètic, a punt per començar la lliga!

El Barça Atlètic, a punt per començar la lliga!

Els d’Altisent i Fernandao reben el Leganés a la primera jornada (dissabte, 17h, en directe per Futsal Mafer TV)

La lliga de Segona Divisió comença aquest dissabte a les 17h amb un Barça Atlètic-Leganés que serà retransmès en directe per Futsal Mafer TV. 

Serà un mes i mig després que el filial comencés la pretemporada i amb un bagatge de cinc amistosos disputats: Barça Atlètic-Eivissa (1-3); Barça Atlètic-Sala 10 (6-5); Martorell-Barça Atlètic (3-0); Manresa-Barça Atlètic (4-7); i Playas de Castellón-Barça Atlètic (4-2).

Una pretemporada sense tots els efectius

Sergi Altisent i la seva mà dreta des d’aquesta temporada, l’exjugador Fernandao, no han pogut comptar amb tota la plantilla al complet fins aquest dijous, a dos dies de l’inici de la lliga. El motiu? L’Europeu sub 19, que els va deixar sense Pau López, Adrián Tapias, Pol Cano, Pol Salas i Rubén Rodó; i també l’última convocatòria per seleccions i les absències de Mamadou Touré, amb França, i de Kokoro, amb el Japó.

A més a més, dos jugadors més com són Albert Ortas i Toni Cerdà estan lesionats i seran baixa per a les primeres jornades.

Jugadors convocats amb el primer equip

En les dues primeres jornades de lliga, el tècnic Jesús Velasco ha comptat amb tres jugadors del primer equip: Nico, Harrison i Mamadou.

I durant la pretemporada també han participat dels entrenaments i dels amistosos del primer equip d’altres jugadors com són Puigvert i Aniol.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut