El Barça Atlètic topa amb un Sala 10 més expert (2-5)

Els d’Altisent encadenen dues derrotes seguides després de guanyar els dos primers partits i se situen a mitja taula d’una categoria dura i molt igualada

El Barça Atlètic, sense Mamadou, Tapias, ni Campàs, ha perdut el primer partit a casa contra un Sala 10 Zaragoza superior que ha merescut els tres punts, tot i l’empat al final dels primers 20 minuts (1-1).

Primera part igualada

A la primera part, Marcos ha avançat els visitants al minut 5’ amb un xut de fora ajustat al pal després d’una gran jugada personal. I poc abans del descans Nico ha igualat el marcador amb el Barça jugant amb superioritat després d’una expulsió per doble groga del mateix Marcos.

Mal inici a la segona part

Només començar la segona part s’ha tornat a avançar el Sala 10 Zaragoza amb ua rematada de Richi Felipe al segon pal que ha desviat Nico amb poca fortuna. El Sala 10 no ha especulat amb el resultat i Rivera ha fet l’1-3 faltant nou minuts. Llavors Sergi Altisent ha tret Harrison de porter-jugador i Óscar Villanueva ha fet el quart gol visitant de pista a pista després d’una recuperació a falta de sis minuts. Amb el partit gairebé sentenciat, Nico ha donat vida al Barça amb el 2-4 al minut 36’, però Adri Ortego ha arrodonit el 2-5 final amb un gol també de pista a pista en el darrer minut.

Altisent: “Ens falta millorar en molts aspectes del joc”

El Barça Atlètic suma dues victòries i dues derrotes en quatre jornades. “Som un equip molt jove, amb molta qualitat però que peca d’inexperiència en moltes facetes del joc i segurament la nostra realitat és més aquesta que hem vist les dues darreres jornades que no pas l’inici espectacular que vam tenir i ens falta millorar en molts aspectes del joc”, diu realista Altisent. La propera jornada, derbi a Martorell. Dissabte dia 15/10 a les 18:30h.